Haluk Levent Marmaraereğlisi'nde gönülleri feth etti

Marmaraereğlisi Belediyesi Yaz Şenlikleri kapsamında düzenlenen konserde ünlü sanatçı Haluk Levent 5 bin kişiyi coşturdu

GÜNDEM 2.09.2014 13:51:00 0
Haluk Levent Marmaraereğlisi

Marmaraereğlisi Belediyesi Yaz Şenlikleri kapsamında önceki akşam düzenlediği konserde sahne alan ünlü sanatçı Haluk Levent 5 bin kişiyi coşturdu. Büyük bir coşkuyla geçen geceye Çanakkale türküsü damga vurdu. Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın yanı sıra İlçe Kaymakamı Adil Karataş, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün, CHP İlçe Başkanı Hakan Turan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Olcay Tekinay ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPTIK

Konser’de konuşan Başkan İbrahim Uyan, seçimden sonra kısa bir süre geçmesine rağmen yapılan hizmetlerin ciddi derecede önemli olduğunu vurguladı. Başkan Uyan, "Bakın 5 aylık bir sürede özellikle Yeniçiftlik mahallemizde önemli yatırımlar yaptık. Sular artık yaz aylarında kesilmiyor. İlk olarak bu işe el atmıştık ve bu yaz sıkıntı yaşanmadı. Stabilize yollarla vatandaşlarımızı toztan ve çamurdan kurtardık. Halen bu çalışmalarımız devam ediyor. Doğalgaz sözü vermiştik, ölçümler bitmek üzere. Önümüzdeki kış bir çok vatandaşımız doğalgazla ısınacak” dedi.

 

 UYAN’A DESTEĞİM TAM

Daha sonra konuşan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün, Başkan İbrahim Uyan'a olan desteğinin dün olduğu gibi bugün de devam edeceğini vurgulayarak, bölgeye yapılması planlanan insan sağlığına aykırı her oluşuma karşı olduklarını ve bunlarla ilgili mücadelenin devam edeceğini bildirdi. Sonra sunucu Aysel Güneş'in takdimiyle başlayan konserde ise öncelikle ‘O Ses Türkiye’ Yarışmasından tanınan Senem İşinibilir sahne aldı. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Senem bir birinden güzel şarkılarla konser alanının dolduranlara keyifli dakikalar yaşattı.

 

HALUK LEVENT COŞTURDU

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Şenlikleri Konserine ünlü sanatçı Haluk Levent damgasını vuran sanatçı oldu. Dillere destan olan şarkılarını seslendiren Haluk Levent'in dinleyiciler arasında bulunan bir çocukla yaşadığı diyalog ise kahkahalarla izlendi. Anında şarkı yazmasıyla bilinen Haluk Levent burada Yaman isimli çocuğa da şarkı okudu. Küçük Yaman ise daha sonra ünlü sanatçıya çek verdi. Ayni zamanda Haluk Levent Marmaraereğlisi için yine doğaçlama bir şarkı okuyarak konser alanına gelenleri adeta büyüledi. Haluk Levent'in okuduğu destansı Çanakkale türküsü oldu. Kendine has tarzıyla bu şarkıyı seslendiren ünlü sanatçı Protokol üyelerini bile ayağa kaldırarak uzun süre ayakta alkışlandı.

 

ÖDÜLLER VERİLDİ

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından hafta boyunca düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödül ve kupaları verildi. Ayrıca Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkan Uyan'a katkılarından dolayı bir plaket verirken, çevre esnafı da yaptığı çalışmalar ve desteklerinden dolayı Başkan'a çiçek takdim ettiler.

 

Haber Merkezi