Eşkinat Altınova'daki çalışmaları denetledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Altınova sahilinde yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunarak ekipleri denetledi.

GÜNDEM 2.09.2014 13:18:00 0
Eşkinat Altınova

Merkez İlçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Altınova Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

 

15-20 GÜNE TAMAMLANACAK

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Altınova Mahallesi’nde bir saat boyunca Altınova sahil şeridinde yapılan çalışmaları inceleyerek vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi. Altınova sahil yürüyüş yolunun bitimine çok az kaldığının altını çizen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat, "Altınova sahilimizde yürüttüğümüz çalışmalar 15- 20 gün içinde tamamlanacak. Çalışmaların ardından Altınova’nın çehresi değişecek. Vatandaşlarımız yaz-kış demeden yürüyüş yapıp dinlenebileceği, spor yapıp denizin keyfini süreceği eşsiz bir alana sahip olacak" dedi.

 

HER MAHALLE İÇİN PROJEMİZ VAR

Altınova Mahallesi dışında Süleymanpaşa’nın 72 mahallesinin daha olduğunun bilincinde olduğunu ve her mahalle için projelerinin olduğunu ifade eden Eşkinat, "Altınova sahilinden başlayan çalışmalarımız tüm şehre yayılacak. Seçim döneminde verdiğimiz sözlerin, vaad ettiğimiz her şeyin 5 yıl içinde birer birer yapıldığını vatandaşlarımız görecek. Süleymanpaşa’yı modern bir kente dönüştürmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz, yapacağız da" açıklamasında bulundu.