Çerkezköylüler Gripin'le coştu

Çerkezköy Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği konser yoğun bir ilgi gördü. Gripin ve Deniz Toprak'ın sahne aldığı konsere Çerkezköy Belediye Başkanı Vaha

GÜNDEM 1.09.2014 16:31:00 0
Çerkezköylüler Gripin

DENİZ TOPRAK COŞTURDU

Konserde ilk sahne alan gençlerin sevgilisi genç sanatçı Deniz Toprak, kendine has üslubu ve güzel sesi ile bir birinden güzel eserleri seslendirdi. Deniz Toprak’ın sahne performansının yanı sıra seyircilerle öz çekim yapması Kapalı Pazar Yerindeki konser alanını dolduran vatandaşları coşturdu. Özellikle gençler Deniz Toprak’a okuduğu şarkılara eşlik etmesi de coşkuyu daha da arttırdı. Deniz Toprak’ın şarkılarına genç yaşlı tüm seyircileri eşlik etti ve özellikle gençlerin coşkusu görülmeye değerdi. Deniz Toprak Çerkezköy’de böyle yoğun bir ilgi göreceğini tahmin etmediğini ancak gördüğü yoğun ilgiden de son derece memnun ve mutlu olduğunu ifade etti. Deniz Toprak’ın konserini tamamlamasının ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay sanatçıya günün anısına  bir buket çiçek takdim etti.

 

“BU ANLAMLI GÜNÜNÜN GECESİNİ BİRLİKTE PAYLAŞALIM İSTEDİK”

Deniz Toprak’ın konseri sonunda konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Öncelikle tüm hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramını içtenlikle kutluyor,bu anlamlı günde siz değerli halkımız Çerkezköylülerle birlikte olmaktan son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum.Bu gün Büyük zaferimizin 92. Yıl dönümü yani Ulusal Kurtuluşumuzun 92 yıl dönümünü coşkuyla kutlamaktan gururluyuz ve onur duyuyoruz. Bu  anlamlı günde bu coşkuyu sizlerle paylaşalım istedik. Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyeti daha ileri götürmek için bütün gücümüzle çalışacağız ve ilelebet yaşatacağız.Bu vesileyle Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını,şehitlerimizi rahmetle  ve minnetle anıyor,gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

“105 BİN METREKARE ALANA KÜLTÜR PARK YAPACAĞIZ”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, konuşmasına daha sonra şöyle devam etti. Başkan Akay, “Mevcut Kapalı Pazar yerini şimdiki halinden biraz küçülteceğiz. Ancak son derece modern ve kullanışlı olacak ve şu andaki mevcut dükkan yerlerinden daha çok dükkan olacak. Adnan Kahveci Parkından başlayarak köprü altından ve Kapalı Pazar yerine kadar olan 105 bin metre karelik bir alanı yaşam alanı yani kültür park yapacağız. İçinde oturma grupları, yürüyüş alanları, bisiklet alanı, çeşitli etkinliklerin yapılacağı açık hava tiyatrosu ve daha bir çok yer içinde bulunacak. Sanayi kenti olan Çerkezköy’ümüze yakışan son derece modern bir yaşam alanı olacak. Bu projemizi hayata geçirmeden önce siz değerli halkımızın da görüşlerini almak istiyoruz. Bu yaşam alanı projemizi i  internet sitemizden önümüzdeki günlerde yayınlayacağız. Sizlerinde görüşlerinizi almak istiyoruz. Bu nedenle sizlerin görüşleri bizler için çok önemlidir. Görüşleriniz doğrultusunda içinde değişiklikler yapacağız. Çerkezköy hepimizin bu projede sizlerinde katkısının olmasını istiyoruz.Bu nedenle yayınlanan bu yaşam alanı projemizi sizinle paylaşmak istedik. Bu taslakla ilgili bilgi ve görüşlerinizi mutlaka bizimle paylaşın”dedi. Başkan Akay konuşmasının sonunda da konsere yoğun bir katılım gösteren Çerkezköylülere teşekkür etti.

 

GRİPİN ÇERKEZKÖY’Ü SALLADI

Başkan Vahap Akay’ın konuşmasından sonra sahne alan ünlü pop grubu Gripin  sahneye çıktığında yer yerinden oynadı. Gripin kendi bestelerinden oluşan eserleri seslendirirken şarkılarına seyircilerde eşlik etti. Gripin önce ağır eserleri seslendirdi daha sonra hareketli eserleri seslendirmesiyle coşku bir anda doruğa çıktı. Seyirciler Deniz Toprak’ın konserinde olduğu gibi Gripinide görüntülemek için cep telefonlarıyla  görüntü alma yarışına girdiler. Grup Gripin sahne performansının yanı sıra  seslendirdiği şarkılarda hareketleriyle de büyük ilgi gördü. Konser sonunda Grup Gripin ekibi Çerkezköy’de gördükleri  yoğun ilgiden son derece mutlu olduklarını ve başka bir konserde Çerkezköylülerle buluşmak dileğinde olduklarını belirttiler.

 

Haber /Seyit SÜREN