5. Kolordu'dan müzik ziyafeti

Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde 5. Kolordu Bölge bando Komutanlığı orkestrası Çorlu halkına seslendirdiği bir birinden güzel eserlerle adeta müzik ziyafeti çekti.

GÜNDEM 1.09.2014 16:29:00 0
5. Kolordu

YOĞUN KATILIM

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Çorlu Belediyesi ile 5. Kolordu Komutanlığı'nın işbirliğiyle Askeri Bando Konseri düzenlendi. Cumhuriyet Parkı etkinlik alanında gerçekleştirilen konsere Çorlu halkı büyük bir ilgi ve katılım gösterdi. 5. Kolordu Bölge Bando Komutanlığı’nın Bando Konseri öncesi Özcan Aksu ve Orkestrası sahne aldı. Orkestra başarılı performansını vatandaşların da coşkuyla eşlik ettiği 10.yıl marşı ile sonlandırırken Çorlu Belediyesi tarafından halka Türk Bayrağı dağıtıldı. Daha sonra Şef Bando Yüzbaşı Ahmet Yıldırım şefliğinde 5. Kolordu Bölge Bando Komutanlığı sahne aldı.

 

ÇOŞKU İLE EŞLİK ETTİLER

2 bölümden oluşan bando konserinin birinci bölümünde çeşitli marş ve eserleri seslendirilirken, konserin ikinci bölümünde ise 5. Kolordu Kolordu Bölge Bando Komutanlığı Pop Orkestrası güncel parçaları başarı ile icra ederek konsere katılan vatandaşlara keyifli bir gece yaşattı. Binlerce kişinin izlediği konserde halk, Askeri Bando’nun seslendirdiği parçalara hep bir ağızdan coşkuyla eşlik etti. Konserin bitiminde Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı bando adına şef Ahmet Yıldırım’a çiçek takdim ederken; “Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutladığımız bu gecede bizlerle birlikte olan askeri bandomuza Çorlu Belediye Başkanımız Ünal Baysan ve Çorlu halkı adına teşekkür ederim” dedi.

 

Haber Merkezi