Anafartalar Caddesi'nde asfalt çalışmasına başladı

Keşan Belediye Başkanlığı asfalt ekibi, önceki gün Anafartalar Caddesi'nde asfalt çalışmasına başladı.Ekipler yağmur Suyu Kanal Projesi nedeniyle, Keşan ilçe merkezinde bir çok ana arter ve sokakla

GÜNDEM 29.08.2014 14:56:00 0
Anafartalar Caddesi

SICAK ASFALT BAŞLADI

19 Ağustos 2014 Salı gününden itibaren Kurtuluş Caddesi’nde çalışmalara başlayan Keşan Belediyesi ekipleri 26 Ağustos 2014 Salı gününe kadar aynı istikamette çalışmalara devam etmiş ve Çamlıkent Camii yakınlarındaki çalışma nedeniyle Tugay Kantini önünde  bu çalışmaları sonlandırmıştı.

Ekipler 28 Ağustos 2014 Perşembe gününden itibaren de Anafartalar Camii önünden başlayarak çarşı merkezine doğru sıcak asfalt çalışmasına başladılar.

 

“ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

 Ekip 1 Eylül 2014 Pazartesi gününden itibaren de şehir merkezindeki çalışmaları tamamladıktan sonra Anafartalar Caddesi’ne  ve oradan da Tugay Kantini önüne geçerek çalışmalara devam edecek.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan,bu çalışmalar nedeniyle, Keşan belediyesi olarak bir çok alanda asfalt çalışması yapmak zorunda kaldıklarını belirterek, “Ekiplerimiz özverili bir çalışma yaparak şehirde bozulan bu yollarımızı asfaltlamaya çalışmaktadır. Keşan Belediyesi olarak şehir merkezinde süren Yağmur Suyu Projemiz ve bir çok çalışmalarımızla şehrimiz bir şantiye halindedir.Tabi ki bu kadar iş yapılırken çevremize ve vatandaşlarımıza da biraz sıkıntılar yaşatıyoruz.Bu nedenle halkımızın da bizi anlayışla karşılamasını bekliyoruz” dedi.