Belediye engellilere Kumbağ gezisi düzenledi

Kapaklı Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında ilçede ikamet eden 22 engelli vatandaşı etkinlik kapsamında Kumbağ gezisine gönderdi.

GÜNDEM 29.08.2014 14:40:00 0
Belediye engellilere Kumbağ gezisi düzenledi

TEŞEKKÜR ETTİLER

Geziye katılacak olan engelli vatandaşların servis araçları ile tek tek evlerinden alındığını kaydeden Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, “Belediyemiz, 22 engelli kardeşimizi, Tekirdağ Kumbağ'a  gönderdi. Gezimizde engelli vatandaşlarımız çok duygulandı ve mutlu oldular. Bizlere her konuda destek olan başta Belediye Başkanımız İrfan Mandalı olmak üzere tüm Kapaklı Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Engellileri toplumsal hayatta varlık göstermelerinin toplumu daha da güçlendireceğini kaydeden Başkan İrfan Mandalı ise “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına karşı göstereceğimiz ilgi ve üreteceğimiz çözümler, insanımıza ve toplumumuza duyduğumuz saygının en önemli göstergelerinden biridir” diye konuştu.

 

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU

Belediyenin Kumbağ gezisi düzenlemesi için talepte bulunduklarını kaydeden Başkan Çakan“ Konuyu Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya da ilettik. Başkanımız sağolsun gerekli talimatları vererek bu isteğimizi kabul etti. İlçemizde ikamet eden 22 engelli vatandaşımızı tek tek evlerinden alarak, tüm engelli kardeşlerimizin görmek istediği Kumbağ'a gönderdi. Kumbağ'da İstanbul Gaziosmanpaşa özürlüler kampına misafir olduk. Kampta Türkiye'nin her bölgesinde 125 kişilik ekiple tanışmış bulunduk. Bir günde olsa o günde birbirleriyle kaynaşma fırsatı bulduk. Beraberce denize  girildi ve yemekler yendi. Akşam Kapaklı'ya geri dönerken engelli vatandaşlarımızın  geziden  çok memnun kaldıkları yüzlerindeki ifadeden okunuyordu” dedi.

 

“HER ZAMAN BİZLERİN YANINDA OLDU”

Bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini kaydeden Çakan “ Bizlere her konuda destek olan başta Belediye Başkanımız İrfan Mandalı olmak üzere tüm Kapaklı Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz.  Allah onlardan razı olsun. Her zaman bizlerin yanında oldular'' açıklamasında bulundu.

 

Haber Seyit SÜREN