Şenlik büyük beğeni topladı

Malkara Belediyesi'nin düzenlediği Ahievren Mahallesi 2. Kavun – Karpuz Şenliği Konseri önceki akşam saat 20.00'de Ahievren Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

GÜNDEM 29.08.2014 14:33:00 0
Şenlik büyük beğeni topladı

ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

Ahievren Mahallesi Meydanında yapılan ve yoğun ilgi gören şenlik konserine; Malkara Kaymakamı Mahmut Halal ile eşi Nilüfer Halal, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile eşi Seda Yurdakul, Tekirdağ Gıda, Hayvancılık ve Tarım İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca,  Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert ile Celal Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

UNUTULMAZ GECE YAŞADILAR

Sunuculuğunu Malkara Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Personeli Cem Çurlu'nun yaptığı Ahievren Mahallesi 2. Kavun – Karpuz Şenliği Konseri büyük bir beğeni topladı. Konserde sahne alan Pınar Ünlü ile Özcan Aksu seslendirdikleri şarkılar ve sergiledikleri performans ile izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattılar.

 

İKRAMDA BULUNULDU

Konserde Malkara  Kaymakamı Mahmut Halal ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul gecenin anısına Pınar Ünlü ile Özcan Aksu'ya çiçek takdim ettiler. Ahievren Mahallesi Muhtarı Rasim Öztürk de 2. Kavun – Karpuz Şenliğine vermiş oldukları destekten dolayı Malkara  Kaymakamı Mahmut Halal ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a çiçek takdiminde bulunurken, Malkara  Kaymakamı Mahmut Halal'ın eşi Nilüfer Halal ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un eşi Seda Yurdakul'a ise Ahievren Mahallesi'ndeki kadınların örmüş oldukları el emeği olan hediyeleri takdim etti. Hediyelerini verdikten sonra bir konuşma yapan Ahievren Mahallesi Muhtarı Rasim Öztürk, Ahievren Mahallesi'ne gelip şenlik programına katılan herkese hoş geldiniz diyerek başta Malkara Belediye Başkanlığı olmak üzere organizasyonda maddi manevi destek sağlayan kuruluşlara ve kişilere teşekkür etti.

Ayrıca Ahievren Mahallesi Muhtarlığı tarafından 2. Kavun – Karpuz Şenliği Konserine gelen herkese pilav, kavun ve karpuz ikramlarında bulunuldu.