Döner SE Döner hizmete açıldı

Her geçen gün hızla nüfusu artan ve gelişen sanayi kenti Çerkezköy 'e her gün yeni bir iş yeri açılıyor. Yeni açılan işyerleri ayni zamanda bölgede istihdamı da arttırmakta ve işsizlik oran?

GÜNDEM 28.08.2014 17:54:00 0
Döner SE  Döner hizmete açıldı

DENER SE DÖNER ÇERKEZKÖY’ÜN YENİ DAMAK TADI

İşletmeciliğini Rıza Demirci’nin yaptığı Döner SE Döner  dün saat 14.00’te Güven İş Caddesi No.14’te törenle hizmete açıldı. Açılış törenine çevre esnafı büyük bir ilgi gösterdi. Açılışta konuşan İşyeri Sahibi Rıza Demirci, “Bu mutlu günümüzde açılışımıza gelerek yanımızda olan tüm dostlarımıza ve esnaflarımıza, aile dostlarımız ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

ÖZEL MENÜMÜZ DÖNER TAVUK DÖNER

İşletme Sahibi Rıza Demirci,Döner SE Döner’in özel menüsünün özel Tavuk döner olduğunu da belirterek, “Döner SE Döner olarak Çerkezköy halkımıza en iyi şekilde hizmet vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.Özel menümüz özel tavuk dönerimizdir.Ayrıca sulu ev yemekleri,çorba ve özel yayık hayranı ve diğer meşrubatlarla hizmet sunacağız.özel  tavuk dönerimiz çok güzel bir damak tadına sahiptir. Bu nedenle halkımızın mutlaka bu yeni değişik damak tadını tatmaları için Döner SE Döner’e bekliyoruz. Döner SE Döner olarak 50 metre karelik mekanımızda dört kişi ile hizmet veriyoruz. Paket servislerimizde vardır. Bize bu konuda bir telefon yeterlidir.”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN