Altınova sahili yürüyüş yolu çalışmalarında sona yaklaşıldı

Altınova Mahallesi'ne modern bir yürüyüş yolu kazandırmak isteyen Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Altınova sahil şeridinde yapımına başlanılan sahil yürüyüş yolu çalışmalarında

GÜNDEM 26.08.2014 18:28:00 0
Altınova sahili yürüyüş yolu çalışmalarında sona yaklaşıldı

PROJELERİ AÇIKLADI

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından haziran ayının sonunda başlayan çalışmalarda sona gelinirken, Süleymanpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışmalara başladı. Süleymanpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Umut Talayman gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelerken Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak gerçekleştirecekleri projeleri de açıkladı.

 

“DİKİM İŞLEMİNİ BİTİRECEĞİZ”

Öncelikle Altınova sahili yürüyüş yolunun iç kısımlarını spor aletleri ile donatacaklarını ifade eden Talayman; “Yürüyüş parkurumuzda spor aletleri ile dolu spor alanımızın yanı sıra yürüyüş parkurumuzun içinde tek tek belirli mesafelerle yerleştireceğimiz 9 adet de bireysel spor aleti bulunacak. Kısa bir süre içinde spor aletlerimizin dikim işlemini bitireceğiz. “ dedi.

 

“EŞSİZ BİR ALAN YARATACAĞIZ”

Spor aletlerinin dikim işleminin ardından bölgede çalışmalarının devam edeceğini belirten Süleymanpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Umut Talayman; “Spor aletlerinin monte edilmesinin ardından toprak eğimi düzleme ve çimlendirme çalışmalarına geçeceğiz. Aynı zamanda otomatik sulama sistemini de Altınova sahili yürüyüş yolu içindeki alana kurup son olarak peyzaj çalışmaları ile Süleymanpaşalılara eşsiz bir alan yaratacağız.” İfadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi