Veli Çeken Parkındaki süs havuzu yenilendi

Kapaklı Belediyesi ekipleri Yuvam konutları yanında bulunan Veli Çeken Parkı'ndaki süs havuzunda yenileme çalışması yaptı.

GÜNDEM 26.08.2014 16:59:00 0
Veli Çeken Parkındaki süs havuzu yenilendi

ETRAFI ÇİTLE ÇEVRİLDİ

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, ilçedeki park ve bahçelerde peyzaj çalışmalarının devam ettiği kaydedildi. Yapılan çalışmaların ilçenin daha güzel bir görünüme kavuşması adına gerçekleştirildiğini kaydeden yetkililer, " Veli Çeken Parkı'ndaki mevcut süs havuzunda yeni düzenleme  çalışmaları gerçekleştirildi. Havuzun içine yunus figürleri değişik heykeller ve çömlekler yerleştirildi. Güvenlik amaçlı olarak ise havuzun etrafı çitle çevrildi” diye konuştu.

 

“VATANDAŞLAR BEĞENİYOR”

Kapaklı’da bulunan süs havuzlarıyla ilgili çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini belirten yetkililer “ Havuzun ortasındaki fıskiyesi, özel led aydınlatması ve su sesinin verdiği huzurla bulunduğu ortama hem estetik hem görsel hem de serinlik katacak.  Özellikle geceleri süs havuzunun renk cümbüşü oluşturması  vatandaşlar tarafından da oldukça beğenildi "dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN