Şehit ve gazilere mevlit okutacaklar

Kilikadılılar Dernek Başkanı Bilgin İnceoğlu 30 Ağustos zafer Bayramında Şehit ve Gaziler için mevlit okutacaklarını söyledi.

GÜNDEM 25.08.2014 16:56:00 0
Şehit ve gazilere mevlit okutacaklar

30 Ağustos Zafer Bayramı Türkiye Cumhuriyetinin doğuşunun ilk zaferi olduğunu ifade eden Başkan İnceoğlu, “30 Ağustos Zaferi Bayramını bizlere bayram olarak yaşatan tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Balkan ve Anadolu kadını, erkeği, genci ve yaşlısının, vatanı parçalamaya ve milleti esaret altına almaya çalışan işgalci güçlere karşı verdiği onurlu mücadelenin eseridir. Dernek olarak  şehit ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Yeni kurulan Ergene ilçesi Marmaracık Mahallesi ,Merkez Camiinde 30 Ağustos Cumartesi Günü Saat 18:45’te Akşam  namazı öncesi ‘Zafer Bayramı Şehit Mevlid-i Şerif Programı’’  düzenledik ve mevlit’e tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz’’dedi.

 

“ATATÜRK BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ “

Başkan Bilgin İnceoğlu şöyle devam etti. “Türk ulusunun şanlı tarihinde bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, mesajında Dernek Başkanı Bilgin İnceoğlu şunları kaydetti: "Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi ile Türk milleti, egemenliğini kayıtsız şartsız tüm dünyaya haykırmıştır. Bu zafer; Türk milletini yok etmeye çalışan emperyalizme karşı milletimizin ebedi bekasının en önemli göstergesidir. Bu düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bizlere özgür ve aydınlık bir gelecek bırakabilmek için canlarını feda eden bütün şehitlerimizi, bu uğurda savaşan bütün gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

 

Haber MERKEZİ