Tekirdağ'da feci kazada üç kişi öldü

Tekirdağ'ın Ergene'de meydana gelen kazada bir otomobil, emniyet şeridinde çalışma yapan kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

GÜNDEM 24.08.2014 18:53:00 0
Tekirdağ

ÜÇ KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Kaza, Tekirdağ'ın Ergene ilçesi Saray gişeler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Edirne’de cami ziyaretlerinde bulunan aile Gebze’de bulunan evlerine doğru yola çıktı. Tem otoyolu Saray gişelerini yaklaşık bir kilometre geçtikten sonra Süleyman Tulum idaresindeki 34 GY 1782 plakalı otomobil, yol kenarında temizlik yapan karayollarında görevli Menderes Alişan idaresindeki 34 V 7807 plakalı araca çarptı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde, çarpmanın etkisiyle takla atan otomobilden fırlayan 14 yaşındaki Emin Tulum, 33 yaşındaki Gülşen Tulum ve 64 yaşındaki Hurise Tulum’un hayatını kaybettiğini belirtirken, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazadan yara almadan kurtulan baba Süleyman Tulum gözyaşlarına hakim olamazken, aynı araçta bulunan büyükbaba Hüseyin Tulum ve küçük oğlu Muhammet Mücahit Tulum da kazadan yara almadan kurtuldular. Kaza sırasında yaralanan karayolları aracının sürücüsü Menderes Alişan ise Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası 2 şeridi trafiğe kapanan Edirne İstanbul Tem otoyolu araçların kaza yerinden kaldırılması ile tekrar trafiğe açıldı. Polis ve jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber Merkezi