"Ülkemizin çevresini değiştirdik"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, birinci olağanüstü Kongre öncesi düzenlenen basın toplantısında milletin partisinin Genel Başkanlığı görevini bir bayrak yarÄ?

SİYASET 24.08.2014 12:07:00 0

“DAVUTOĞLUNA EMANET EDİLECEK”

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında kongre öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, yeni genel başkanlık görevinin büyük kongrede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da açıkladığı gibi Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na emanet edileceğini ifade etti.

 

“HAYIRLARA VESİLE OLUR”

Genel Başkanlığın bir bayrak yarışı gibi millete hizmet yolunda devredileceğini belirten Akçay, “Milletin partisi dirliğin adresi olan AK Parti’miz 27 Ağustos’ta Ankara’da birinci olağanüstü büyük kongresini yapacaktır. Partimiz bu kongre ile yeni genel başkanını seçecektir. Partimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı gibi kongremizde genel başkan adayımız Dışişleri bakanımız Ahmet Davutoğlu olacaktır. Olağanüstü kongremizde tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği ilk Cumhurbaşkanımız olan Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bayrak yarışında emaneti yeni ellere teslim edeceğiz. 27 Ağustos’ta Genel Başkanımız RECEP Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda yeni bir sayfa açılacaktır. AK Parti milletin umudu olduğu olarak doğmuştur. Biz milletin bize verdiği güçle birçok yeniliğe imza attık. Bugüne kadar yapılamaz denen şeyleri yaptık. Hayalleri gerçek yaptık. Ülkemizin çevresini değiştirdik” dedi.  Ekonomi, sağlık, eğitim, ulaşım gibi birçok alanda kalkınma hamlesinin AK Parti ile başladığını belirten Akçay, yıllardır bitirilemeyen projeleri bitiren AK Parti’ye olağanüstü kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.