Başkan Yurdakul kermese katıldı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı ve Celal Yılmaz ile birlikte önceki gün saat 14.00'de Akarçeşme Öğrenci Yurdunun kermes açılışına katıld

GÜNDEM 24.08.2014 12:06:00 0
Başkan Yurdakul kermese katıldı

TEŞEKKÜR ETTİ

Kermesin kurulmasında, yer tesisinin tertip ve düzeninde emeğini eksik etmeyen Malkara Belediyesi'ne ve açılışa katılan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür eden Akarçeşme Öğrenci Yurdu Müdürü Nihat Arslan'ın yapmış olduğu açılış konuşmasıyla başlayan programa konuşmalar ile devam edildi. İlçe Kaymakamı Mahmut Halal; “Kermesin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bu yurtlar Malkara'daki eğitim öğretim düzeyine olumlu katkıda bulunur” dedi. 

 

“HAYIRLI OLSUN”

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise; “Eğitim meşalesine yaktıkları her bir ışık için Akarçeşme Öğrenci Yurduna teşekkür ediyorum. Umuyorum ki gelecekte de eğitime harcanan bu emeğin bu çabanın karşılığını daha güzel bir ülke ile alacağız. Emeği geçen herkese tekrardan teşekkür ediyor, kermesin hayırlı olmasını diliyorum diyerek düşüncelerini belirtti.

 

31 AĞUSTOS’A KADAR AÇIK

Yapılan açılış konuşmalarının ardından Malkara İlçe Kaymakamı Mahmut Halal, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin kermes açılışının kurdele kesimini gerçekleştirdiler. Program, standların gezilmesi ve ikramların ardından son buldu. Düzenlenen kermeste öğrencilerin ve velilerin hazırladığı yiyecekler, içecekler, kuru gıda ürünleri,  bay-bayan kıyafetleri, ayakkabılar, hediyelik eşyalar, çeyiz eşyaları, tekstil ürünleri, halkın satışına sunuldu. Kermesten elde edilecek gelirle öğrencilere yardımda bulunulacağı ve kermesin 31 Ağustos 2014 Pazar gününe kadar hizmet vereceği bildirildi.