Konser'de Gripin ve Deniz Toprak sahne alacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile düzenlenecek konserde kimin sahne alacağını açıkladı.Başkan Akay ayrıca ayni gün düzenlenecek olan Uluslar arası Taekwondo

GÜNDEM 24.08.2014 12:05:00 0
Konser

ULUSLARARASI TEKVANDO ŞAMPİYONASI 30 AĞUSTOS’TA SAAT 15.30’DA

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay gece konseri öncesi bayram kutlamaları sonunda saat 15.30’da kapalı Spor Salonunda Çerkezköy Belediyesi olarak ilk kez uluslar arsı bir şampiyonaya ev sahipliği yapacaklarını da belirtti. Başkan Akay, “bu yıl Çerkezköy Belediyesi olarak ilk kez Tekvando sporunda uluslar arası bir organizasyon düzenledik. Kapalı Spor Salonumuzda 30 Ağustos günü saat 15.30’da başlayacak olan uluslar arası tekvando Şampiyonasına ülkemizden 9 ilden sporcular katılacak. Şampiyonaya Ukrayna-Azarbaycan,İran,Bulgaristan, Yunanistan ve Macaristan’dan sporcular katılacak toplam 300 sporcunun mücadele edeceği şampiyonada ilçemiz tekvando sporcularının başarılı olması en büyük arzumuzdur. Bu şampiyonaya en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız. Bu konuda hazırlıklarımız sürüyor.Amacımız bu şampiyonanın geleneksel olarak her yıl devam ettirmek” dedi.

 

30 AĞUSTOS’TA GRUP GRİPİN VE DENİZ TOPRAK SAHNE ALACAK

Başkan  Vahap Akay, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Vize Giyim yanındaki Kapalı Otopark üzerinde bir açık hava halk konseri düzenleyecekleri ve konserde sahne alacak sanatçıların da belirlendiğini söyledi. Başkan Akay, “30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile düzenlediğimiz ücretsiz halk konserinde Türk Pop Müziği’nin önemli ve ünlü gruplarından birisi olan Gripin sahne alacak. Grup Gripin konseri öncesi de yine gençlerin sevdiği bir sanatçı olan Deniz Toprak sahne alacak.Bu önemli günde gerçekleştireceğimiz konserimize tüm Çerkezköy merkez ilçe mahalle sakinlerimiz Kızılpınar, Veliköy  mahalle sakinlerimiz ve de bölge halkı davetlidir. Konsere yediden yetmişe herkesi bekliyoruz.”dedi.

 

 

 Haber/Seyit SÜREN