Eskinat Çanakkale sahillerini inceledi

Süleymanpaşa sahilinde yapmayı planladığı sahil şeridi için Çanakklale'de incelemelerde bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah

GÜNDEM 22.08.2014 17:57:00 0
Eskinat Çanakkale sahillerini inceledi

YAPILACAK İŞBİRLİKLERİ MASAYA YATIRILDI

İlk olarak kardeş belediye Kepez Belediyesi’ni ziyaret eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve ekibini Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan kapıda karşılarken makam odasında gerçekleşen görüşmede karşılıklı hediyeler sunuldu. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Kepez Belediyesi’nin kaynak kullanımı, denetimleri, sahil ve çevre düzenlemeleri ile iki belediye arasında yapılacak işbirlikleri masaya yatırıldı. Başkan Eşkinat ve beraberindekiler daha sonra, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret etti.

 

ÇANAKKALE SAHİLİNİN OLUŞUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI

Karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından Başkan Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi’nin yapılanmasını Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile paylaşırken Başkan Gökhan da konu hakkında deneyim ve tavsiyelerini paylaştı. Süleymanpaşa’ya eşsiz bir sahil şeridi yapmak istediklerini belirten Başkan Eşkinat, Çanakkale sahilinin oluşumu hakkında bilgi alıp yasal süreçleri ve planlarını inceledi. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise Süleymanpaşa Belediyesi’ne her zaman destek olacaklarının altını çizdi. Ziyaret karşılıklı hediyelerin sunulması ile sona ererken Başkan Eşkinat ve ekibi Çanakkale sahil şeridine inerek incelemelerde bulundu.

 

Haber Merkezi