"En iyi notu halk verir"

Bir dizi ziyarette bulunmak için Tekirdağ'a gelen Milli Eğitim Eski Bakanı Necdet Tekin Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 2002 yılında 57. Türkiye Cumhur

EĞİTİM 22.08.2014 17:54:00 0

Milli Eğitim Eski Bakanı Necdet Tekin, önceki gün Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti.

 

KAPAKLI HIZLI NÜFUS ALIYOR

Milli Eğitim Eski Bakanı Necdet Tekin, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Milli Eğitim Eski Bakanı Necdet Tekin, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı 3’üncü tebrik edip hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Kapaklı sanayi bölgesine yakınlığı nedeniyle nüfusu hızlı artan bir ilçemiz. Gördüğüm kadarıyla Belediyemiz bu artış karşısında doğan ihtyiaçlara karşılık verebiliyor. Öyle olmasaydı halk 3’üncü kez Başkanlığa seçmezdi. Kısacası siyasilere en iyi notu halk verir” dedi.

 

HALKIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Milli Eğitim Eski Bakanı Necdet Tekin, Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin sonunda Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Milli Eğitim Eski Bakanı Necdet Tekin'e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Kapaklı halkı için ne yapsa yeterli olmayacağını söyleyen Mandalı, “Halkımız her şeyin en iyisine layıktır” dedi. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

 

NECDET TEKİN KİMDİR

1947 yılında Kırklareli'nin Üsküpdere Köyü'nde doğdu. İlköğretim Okulunu Üsküpdere İlköğretim Okulu’nda, Ortaokulu Pınarhisar’da bitirdi. Lise öğrenimini Edirne Erkek Öğretmen Okulunda başlayıp, İzmir Yüksek Öğretmen Okulu Hazırlık Okulunda tamamladı. 1995 ve 1999 Genel seçimlerinde Demokratik Sol Parti’den iki kez Kırklareli Milletvekili seçildi. Parlamenterliği süresince Sanayi Komisyonu, Plan-Bütçe Komisyonu üyeliği ve başkanlığında bulundu. Pek çok ülkenin parlamentolar arası dostluk grubu üyelikleri ve başkanlıklarını yaptı. 2000-2002 arası İslam Kalkınma Örgütü Parlamenterler Birliği Türkiye Parlamentosu Başkanlığı yaptı. 2002 yılında 57. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinde Milli Eğitim Bakanlığı yaptı. 2009 yılında İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyeliğine atandı. Halen ayni üniversitede öğretim üyeliği ile birlikte Uluslararası İlişkiler Başkanlığı yaptı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ