Ünal: Alımlar 600 tonu geçti

S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi'nin alımları hızla sürdürdüğü belirtildi. Kooperatif Başkanı Nafis Ünal, 15 Ağustos tarihinde başladıkları al?

GÜNDEM 22.08.2014 16:45:00 0
Ünal: Alımlar 600 tonu geçti

S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal, ayçicek alımlarına 15 Ağustos 2014 tarihinde başladıklarını ve alımların hızla sürdürüldüğünü belirtti.

 

600 TONUN ÜZERİNDE ALIM GERÇEKLEŞTİRDİK

Nafis Ünal, “15 Ağustos tarihinde başladığımız alımlar her geçen gün artarak hızla devam ediyor. Alımlara başladığımız tarihten bu yana 600 tonun üzerinde alım gerçekleştirdik. Üreticilerimizin içi rahat olsun tüm üreticilerimizin ürünleri alınacak alımlar devam ediyor. Ayçiceği alımları, yağ oranına ve rutubetine göre yapılıyor. Bölgemizde ekilen ayçiceği ürünü genellikle yağ oranı yüksek olan bir ayçiceği türüdür. Bu nedenle bölgemizde ekilen ayçiceğinden yüksek miktarda yağ elde edilmektedir” dedi.

 

ALIMLAR GÜNLÜK YAPILIYOR

Her geçen gün alımlar giderek arttığını dile getiren Nafis Ünal, “Her geçen günde daha çok ürün alımı yapılmaktadır. Alımlar sırasında ortaklarımız fazla sıra beklemiyor. Alımlar günlük yapılıyor ve ürününü teslim eden ortaklarımız gidiyor” ifadelerini kullandı. Ünal bu yıl da bölgede kaliteli ve yağ oranı yüksek ürün elde edildiğini söyledi.

 

Haber / Seyit SÜREN