Albayrak Malkara Çalıştay'ına başkanlık etti

Malkara Belediyesi Çalıştayı, önceki gün saat 10.00'da Belediye Meclis Salonu'nda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın katılımıyla yapıldı.

GÜNDEM 22.08.2014 13:21:00 0
Albayrak Malkara Çalıştay

DAİRE BAŞKANLARI DA KATILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın başkanlık yaptığı Çalıştay’da Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Yazan, Teftiş Kurulu Başkanı Şehabettin Küçükyazıcı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Fatih Ünsal ile Neşat Erdoğan, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Dilşad Ergin, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, Ulaşım Koordinasyon Kurulu Daire Başkanı Mehmet Zeki Gürcün, Fen İşleri Daire Başkanı Oktay Çolpan, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan, Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. Deniz Bozdoğan, İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Hamdi Pekel, Sosyal İşler ve Kültür Daire Başkanı Özcan Kabak, Zabıta Daire Başkanı Murat İşözen, Emlak ve İstimlâk Daire Başkanı Yüksel Özdal, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Mehmet Hikmet Erzincan, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Halil Özge Dora, Teski Genel Müdür Yardımcısı Yrd. Doç Dr. İbrahim İçöz, Teski Abone İşleri Daire Başkanı Nurettin Doygun, Teski Barajlar ve İsale Hatları Daire Başkanı Kenan Güneş, Teski İçme Suları ve Kanalizasyon Daire Başkanı Fatih Başaran, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı ile Bahaettin Cömert ve Malkara Belediyesi Daire Müdürleri de hazır bulundu.

 

BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Şarköy’den Saray'a kadar güçlü sanayisi, tarım ve hayvancılığı, lojistik yatırımları, turizmi ve üniversitesiyle, çevreye duyarlı, kentleşmesini tamamlamış, yaşanılabilir ve mutlu Tekirdağ'ı yaratmak için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeler üzerindeki çalışma şeklini amaçlayan çalıştayda Daire Başkanlarıyla Daire Müdürleri arasında görüş alışverişinde bulunuldu. Malkara Belediyesi Daire Müdürleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a ve Büyükşehir Daire Başkanlarına slayt brifing eşliğinde bilgilendirmelerde bulundular. Büyükşehir Belediyesi ile çalışmaların koordineli şekilde nasıl gerçekleşeceği konularında bilgi alışverişi yapıldı. Başkan Albayrak ilçelede yapılan bu tür çalıştay toplantılarına katılarak sorunların öncelikle çözülmesi için ne gerekiyorsa yapılması gerekenlerin yapılması yönünde çalışmaların yapılacağını belirtti.

 

 Haber Merkezi