Kervanın 2. durağı Malkara oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hizmet Kervanı bu kez Malkara'ya uğradı.

GÜNDEM 22.08.2014 13:16:00 0
Kervanın 2. durağı Malkara oldu

ET KOMBİNESİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, beraberindeki Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Genel Sekreter Murat Yazan, Teski Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz ve daire başkanları ile birlikte İlçe Kaymakamı Mahmut Halal’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Halal’dan ilçe hakkında genel bilgiler alan Başkan Albayrak Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili Kaymakam Halal’a kısa bilgiler verdi. Albayrak Malkara’da Et Kombinesinin çalışmalarını başlattıklarını ifade etti.

 

SU, YOL VE KANALİZASYON SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte yetkili personelle çalışmalar yaparak, ilçenin ve Malkara Belediyesi’nin sorunlarını masaya yatırdı. İlçe Sivil Toplum Örgütleri Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda bir araya gelen Albayrak, STK başkanlarının isteklerini ve sorunlarını dinledi. İstek ve sorunlar arasında su, yol ve kanalizasyon sorunları yer aldı. Albayrak, “Malkara’nın kaderini değiştirecek bir toplantı yapıyoruz. Malkara Tekirdağ’ın büyükşehir olmasıyla daha büyük avantajlara sahip olacak” dedi.

 

GÜZEL PROJELERİMİZ VAR

Başkan Albayrak, beraberindeki heyet ile birlikte daha sonra Kozyörük, Balabancık, Çimendere ve Sağlamtaş mahallelerine ziyarette bulundu. Her gittiği mahallelerde mahalle sakinleriyle oturarak sohbet eden istek ve sorunlarını dinleyen Albayrak büyükşehir çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Halkımızdan çok kısa bir süre daha sabır etmelerini isteyen Albayrak, “Epey mesafe katettik. Yapacak çok işimiz var. Herkese eşit hizmet vereceğiz ve halkımızın başını hizmetlerle taçlandıracağız, mutlaka sizin yüzünüzü güldüreceğiz. Tarımsal kalkınma ve hayvancılık için de güzel projelerimiz var, biz seçimden seçime gelenlerden değil yapacağımız hizmetlerle her zaman yanınızda olanlardan olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi