TRAKYAKA'da, 2015 Çalışma Programı onaylandı

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Yönetim Kurulu toplantısı önceki gün Ajans merkez binası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

GÜNDEM 21.08.2014 17:31:00 0
TRAKYAKA

TOPLANTIYA VALİ YAMAN BAŞKANLIK ETTİ

TRAKYAKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırklareli Valisi Mustafa Yaman başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne İl Genel Meclis Başkanı Abdülaziz Çıkrıkçı, Krıklareli İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Çağlayan, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin hazır bulundu.

 

YÖNETİM KURULU BİLGİLENDİRİLDİ

Toplantıda bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesinin ardından 2015 Yılı Çalışma Programı onaylandı. Daha sonra Ajansın Trakya il ve ilçeleri oda ve borsaları ile ortaklaşa gerçekleştirmeyi düşündüğü çalışmalarla TOBB’a bağlı TEPAV’ın danışmanlığını gerçekleştireceği ilçe bazlı strateji ve yol haritası çalışması hakkında Yönetim Kurulu’na sunum yapıldı. Gündemdeki diğer maddelerin görüşülmesinin ardından toplantı dilek ve temenniler bölümüyle son buldu.

 

Haber Merkezi