Müteşebbis heyeti bilgilendirme toplantısı gerçekleşti

Malkara Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetinin bilgilendirme toplantısı, önceki gün saat 16.00'da Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

GÜNDEM 21.08.2014 15:30:00 0
Müteşebbis heyeti bilgilendirme toplantısı gerçekleşti

BAŞKANDA KATILDI

Gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis Üyelerinden Hüseyin Vasfi Güner, Volkan Soğancılar ile Ahmet Şentürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, Malkara OSB Bölge Müdürü Taner Turna, UGE Çevre Arıtma Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Erol Erdal Doğan, UGE Çevre Arıtma Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Çevre Mühendisleri Pelin Sancaklı ile Serpil Kerpiççi, OSB Yatırımcıları ve Basın Mensupları katıldı.

 

“FİKİR ALIŞVERİŞİ İÇİN TOPLANDIK”

Toplantının açılış konuşmasında Malkara Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkara OSB alanında 69 parsel yerimiz satıldı. 40 firma yapı ruhsatı aldı. 28 tanesi inşaat aşamasında ve 5 parsel üzerinde kurulu olan fabrikalar ise üretim aşamasındadır. 9 parselimiz de proje aşamasındadır. Haziran ayı itibariyle 144 erkek ve 54 bayan çalışan personel mevcuttur.2014-2015 döneminde Malkara OSB'nin giriş kapısının ve bağlantı yolunun yapılması ve tanıtım amaçlı tabela konulması öncelikli yapmak istediğimiz işlerdendir. Özellikle su arıtma tesisinin yapımı hakkında sizlerle fikir alışverişinde bulunmak için toplandık” dedi. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un konuşmasının ardından UGE Çevre Arıtma Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Erol Erdal Doğan, Çevre Mühendisleri Pelin Sancaklı ve Serpil Kerpiççi tarafından Malkara OSB yatırımcılarına bölgeye yapılması planlanan atık su arıtma tesisleri konusunda bilgilendirme yapıldı.