Muratlı MHP'de Altıntaş dönemi

Muratlı Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı'nı değiştirdi. 1999 yılından bu yana MHP Muratlı İlçe Başkanlığı görevini yürüten Yüksel Doğan görevi bırakırken, yerine İmdat Altınt

SİYASET 21.08.2014 13:22:00 0
Muratlı MHP

“EKİBİMİZ BUNU GERÇEKLEŞTİRECEKTİR”

MHP Muratlı İlçe Başkanı Yüksel Doğan'ın görevi bırakmasının ardından, ilçede İmdat Altıntaş başkanlığında daha geniş çaplı bir yönetim oluşturduklarını anlatan MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, "Yüksel Başkan artık yoruldum dedi. Kırgınlık, dargınlık olmadan, eski yönetimi de içinde kapsayan daha geniş kapsamlı bir yönetim oluşturduk. Yeni ilçe başkanımız bundan sonra milletvekili seçimleri için daha özverili çalışacaktır. Hedefimiz milletvekili seçiminden sonra Muratlı Belediyesi'ne sahip olmaktır. Bu yeni atadığımız kadro da bunu gerçekleştirebilecek güçte bir kadrodur. İlk etapta milletvekili seçiminde bayrağımızı en yukarıya taşımak istiyoruz. İkinci hedefimiz ise Muratlı'da MHP belediyesinin olmasını istiyoruz. Ekibimiz bunu gerçekleştirebilecek güçtedir" yorumunu yaptı.

 

“HERKESİ DAVET EDİYORUZ”

Eski yönetimden daha geniş kapsamlı bir yönetim yaptıklarını açıklayan yeni MHP Muratlı İlçe Başkanı İmdat Altıntaş, "Milletvekili seçimleri için önümüzde bir yıldan az bir süre var. Birinci sınavımız milletvekili seçimleri olacaktır. Diğer bir hedefimiz ise Muratlı Belediyesi'ni kazanmak. Şunu ifade etmek lazım; vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü üstün tutan, dininden imanından ve ahlakından şüphesi olmayan herkes partimizin bayrağı altında toplanacaktır. Herkesi davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Yüksel Doğan'a bugüne kadar yaptığı katkılarından dolayı teşekkür eden Altıntaş, "Bizler de almış olduğumuz bu görevi, bize teveccüh gösterilen bu görevi en başarılı şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Amaç aldığımız bayrağı bir öncekinden daha ileri götürebilmek, bir sonrakine emanet etmektir. Önemli olan kişiler değil kuruluşlardır, fikirdir, partimizdir" diyerek eski başkan Doğan'a çiçek takdim etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Veda konuşması yapan MHP Muratlı İlçe eski Başkanı Yüksel Doğan ise "Çok seçimler geçirdik. Son seçimden sonra başkanımız yönetimi güçlendirmemizi istedi. Ben de yorulduğumu ve rahatsızlığımı ifade ettim. Hep beraber arkadaşlarla oturduk, konuştuk. İmdat arkadaşımızda karar kıldık onun da isteğiyle. İnşallah bundan sonra bizim yaptığımızdan daha güzel şeyler yapılır, partimiz daha ileriye gider, daha başarılı bir şekilde seçimlerden çıkarız. Ben yönetimin her zaman yanındayım, her zaman beraberiz. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.