Kapaklı'da 9,5 saatlik kesinti

Tekirdağ ve Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyaran Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri

GÜNDEM 20.08.2014 19:52:00 0
Kapaklı

TREDAŞ yetkilileri, Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, planlı bakım çalışmaları yapılacağını ve bölgenin bazı noktalarında bu nedenle elektrik kesintileri yaşanacağını kaydetti.

 

KAPAKLI’DA BAKIM ÇALIŞMALARI YAPILACAK

Yarın, 08.30-18.00 saatleri arasında Kapaklı’da elektrik kesintisi yaşanacağını kaydeden TREDAŞ yetkilileri, “Cumhuriyet Mahallesi ve Bahçeli Evler Mahallesi’nin bir kısmında 9 buçuk saat süre ile elektrikler kesilecek. Pınarça Mahallesi’nin tamamında ise 08.30-09.00 saatleri arasında 30 dakikalık bir kesinti olacak. Ayrıca 17.30-18.00 saatleri arasında da 30 dakika süre bahse konu bölgelerde elektrikler kesilecek. Bahçeağıl, Karlıköy, Uzunhacı Mahalleleri’nde de yarıms aatlik kesinti meydana gelecek. 08.30-15.30 saatleri arasında ise 7 saat süre ile Uzunhacı Mahallesi’nde elektrikler kesilecek” ifadelerini kullandı.

 

SARAY’DA 5 SAATLİK KESİNTİ OLACAK

Yarın 15.00-15.30 saatleri arasında da Bahçeağıl, Karlıköy ve Uzunhacı Mahallelerinde elektrik kesintileri olacağını belirten yetkililer, 23 Ağustos Cumartesi günü 09.00-14.00 saatleri arasında 5 saat süre ile Saray’a bağlı 4 Köy ve 24 adet özel trafo ile devirli 2 adet trafoya elektrik verilemeyecek. 25 Ağustos Pazartesi günü de 12.00-14.00 saatleri arasında 2 saat süre ile Saray’a bağlı Ayazpaşa Mahallesinin bir kısmına elektrik verilemeyec ek” açıklamalarında bulundu.

 

 TESİS YATIRIMI YAPILACAK

TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, tesis yatırımı yapılacağını kaydeden yetkililer, “Yarın 09.00-16.00 saatleri arasında 7 saat süre ile Süleymanpaşa’ya bağlı Aydoğdu Mahallesi, Sanatçılar Caddesi, Bademlik Sokak, Kırklar Tekkesi Sokak, Yasemin Sokak, Ahmetbey Bayırı, Hanımlar Bayırı, Acıçeşme Bayırı, Emeti Hasan Çeşme Sokakların bir bölümü ile Buğday, Papatya, Gül Sokak ve civarlarında enerji kesintisi yapılacak” ifadelerini kullandı.

 

 ELEKTRİKLE ÇALIŞAN CİHAZLARI DEVREDEN ÇIKARTIN

TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması konusunda da uyardı. Yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere en kısa sürede elektrik verilecek. Jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları gerektiği belirtildi.

 

Haber Merkezi