"Biri merkez olmak üzere dokuz şube ile hizmet veriyoruz"

PTT Çerkezköy'de hizmet ağını çoğalttı. Çerkezköy'ün bir sanayi kenti olması nedeniyle her geçen gün devamlı olarak hızla artan nüfusu karşısında da PTT hizmetlerindeki artıÅ?

GÜNDEM 20.08.2014 18:50:00 0

HİZMETTE KUSUR TANIMIYORUZ

Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, Çerkezköy PTT Müdürlüğü olarak vatandaşa en iyi şekilde hizmet vermek için canla başla çalıştıklarını ve hizmette kusur tanımadıklarını belirtti. Arslan, “Çerkezköy PTT Müdürlüğü olarak ilçemizde devamlı artan nüfus karşısında hizmet ağını da genişlettik. Şu anda Merkez PTT Müdürlüğümüz hizmet binası başta olmak üzere Karaağaç , Kapaklı ve Çerkezköy İlçe merkezindeki birkaç mahalle dışında şu anda dokuz şubemizle birlikte on PTT şubesinde halkımıza hizmet veriyoruz.PTT olarak hizmeti bir yerde halkımızın ayağına götürdük.Halkımıza en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz ve edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

“HALK MEMNUN “

Çerkezköy PTT Müdürlüğü’nün merkez şubesi başta olmak üzere 9 şube daha açarak hizmet vermesi  vatandaşlar arasında büyük bir memnunlukla karşılanıyor. Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan’ın üstün gayretleriyle açılan şubelerin vatandaşın bulunduğu yerde hizmet vermiş olmasından vatandaşlar son derece memnun olduklarını belirttiler. Vatandaşlar, “Son yıllarda ilçemize böyle çalışkan bir PTT Müdürü gelmemişti yaptığı hizmetleri için çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Haber/Seyit SÜREN