Demir: Ordu'nun bir şeyden haberi yok

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Kayyum Heyeti önceki akşam saat 20.00 sıralarında yaptığı basın açıklamasında Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu'nun CH

SİYASET 20.08.2014 13:20:00 0
Demir: Ordu

CHP Çerkezköy Kayyum Heyeti tarafından düzenlenen basın toplantısında heyet adına konuşan Hasan Demir, MH İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu’yu sert bir dille eleştirdi.

 

KEŞKE BASINA DANIŞSAYDI

CHP Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir, “MHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu tarafından yapılan basın açıklamasının seçimlerle ilgili bölümünde CHP Çerkezköy teşkilatının seçim çalışması ile ilgili değerlendirmesine bakılınca, başka bir dünyada yaşayıp da gece yatmaya geldiği izlenimi verdiği görülüyor. Hiçbir şeyden haberdar olmadığını gözler önüne seriyor. Bunu bir zahmet etse de basına danışsaydı neler yapıldığını öğrenebilirdi” ifadelerini kullandı.

 

CHP KİMSENİN RAMAZAN DAVULU DEĞİL

Hasan Demir, “CHP kimsenin Ramazan davulu değil. Her önüne gelen tokmağı ile dövemez. Tüm siyasi partiler kendilerini temize çıkarmak için CHP’yi hedefe koyuyor. CHP teşkilatı olarak buna izin veremeyiz. Çok çalışan, uyum içinde olan başarılı bir ekibiz. İspatı da yerel seçimlerdir. Bu başarıların devamını da herkes zamanla görecek. Seçimlerde girmediğimiz mahalle ve sokak kalmadı. Ev ev dolaştık. Her yer karış karış gezildi. Bunu vicdan rahatlığıyla söylüyoruz. Son gün bile elimizdeki broşürler bitince ilden yenilerini istedik. Belediye önüne stant açarak burada da çalışmalarımızı sürdürdük. Eğer Mustafa Ordu biraz basını takip etmiş olsaydı CHP’nin ne kadar çalıştığını görürdü” dedi.

 

ORDU KENDİNİ SİYASET BABASI GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOR

Mustafa Ordu’nun kendisini siyaset babası olarak göstermek istediğini söyleyen Demir, “Mustafa Ordu kendini Çerkezköy’ün siyaset babası gibi göstermeye çalışıyor. Bu girişim, çalışan ekibimizi başarısız gösterme hakkını vermez. Partimizin yönetimi, idari kadroları ve üyeleri ile birlikte kalabalık gruplar halinde tüm mahallelerimizi, bütün esnafımızı ziyaret ettik. Dağıtılmayan broşür kalmamaıştır. Kaldı ki İl Başkanımızdan ilave broşür istediğimizi bilmesini isterim. Öğrenmek istiyorsa da ilgili kurumumuza sorma zahmetini göstermesini öneriyorum. Dolayısıyla seçim çalışmalarımız, asında görüldüğü gibi herkes tarafından bilinmektedir. Bu konuda da rahat olduğumuzu herkesin bilmesini isteriz” diye konuştu.

 

KENDİSİNİN BİLGİSİZLİK ACZİNİ GÖSTERMEKTEDİR

CHP Çerkezköy Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir, Mustafa Ordu’nun yaptığı açıklamasında kendisinin bilgisizlik aczini ortaya koyduğunu ileri sürerek, “Seçimde çalışmadığımızı ve broşür dağıtmadığımızı iddia eden Ordu, kendisinin bilgisizlik aczini göstermektedir. İki tane pankart asmakla tüm seçim sürecini kendisine mal eden bir anlayışın yaptığı açıklamayı kendine nasıl yakıştırmadığını anlamakta güçlük çekmekteyiz” diye konuştu.

 

BUYURSUN GELSİN KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Demir, “Mustafa Ordu’nun siyaset yapmak gibi bir niyeti varsa ise gelsin kapımız herkese açık. Ordu CHP’de siyaset yapmak istiyorsa buyursun gelsin. Ama kendisinin böyle bir dünya görüşü ve siyasi anlayışında olabileceğini sanmıyorum. Bu nedenle özellikle Çerkezköy CHP için, haklı olmayan, mesnetsiz, karalayıcı ve gereksiz açıklama yapmasından dolayı kendisini, doğru bir bakış açısıyla değerlendirme yapmaya çağrıyoruz” dedi.

 

 CHP KURULTAYDAN GÜÇLENEREK ÇIKACAK

Hasan Demir yaptığı açıklama sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Kurultay hakkında sorulan soruya da şu cevabı verdi: “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu partinin tüm katmanlarını olumlu kılacak şekilde kurultayın yapılması kararıyla en güzel cevabı vermiştir. Kurultaydan Cumhuriyet Halk Partisi daha da güçlenerek çıkarak içindeki tüm sıkıntılardan da arınacaktır” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN