Şoförlerin de lokali olacak

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetimi, Gazi Osmanpaşa Mahallesi'nde lokal açmak için çalışmalara başladı. Lokalin oda üyelerinden gelen talep üzerine açılmasına karar verd

GÜNDEM 20.08.2014 11:35:00 0
Şoförlerin de lokali olacak

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuş, yaptığı açıklamada oda üyelerinden lokal açılması yönünde gelen talepleri incelediklerini söyledi.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyelerinin boş zamanlarında gelip birlikte vakit geçirebilecekleri bir lokal yapılması kapsamında çalışma başlattıklarını ifade eden Oda Başkan Yaşar Kuş, “27 Ağustos tarihinde açmayı planladığımız lokalimizi Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde eski Göçmenler Kraathanesi’nin bulunduğu yere açacağız. Lokal yerinde boya badana başta olmak üzere tüm hazırlıklar hızla sürdürülüyor. Murat Pozan’ın işletmeciliğini yapacağı lokalimizin her şeyi ile mükemmel olması için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

 

GÜZEL BİR MEKAN OLACAK

Lokalin işletmeciliğini yapacak olan Murat Pozan da “Lokalde ızgara, çay ocağı, mutfak, lavoba ve WC bulunacak. Lokal, ilçemiz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyelerine yakışır bir şekilde güzel nezih bir mekan olacak. Bu mekanda şoför esnafımız günün yorgunluğunu atarak keyifli saatler geçirebilecekler. Başkanımızın da belirttiği gibi açılışın 27 Ağustos Çarşamba günü yapılması planlandı” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Seyit SÜREN