Kartallar, Arsenal maçını Olimpiyat'ta izledi

Çerkezköy, Saray, Vize ve Kıyıköy Beşiktaşlılar Derneği üyesi toplam 250 kişilik bir taraftar topluluğu, takımlarının Avrupa kupalarında ya devam ya tamam diyeceği Arsenal maçı için dün akÅ?

SPOR 19.08.2014 22:06:00 0
Kartallar, Arsenal maçını Olimpiyat

Beşiktaşlı’lar, dün saat 17.30’da Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Dekor Düğün Sarayı önünde bir araya geldiler. Davul zurna eşliğinde bir süre oynayan taraftarlar, saat 18.30’da da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’na doğru yola çıktı.

 

 

İŞİMİZ KOLAY OLMAYACAK

Çerkezköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nihat Macit, Beşiktaş’ın dünya devi İngiliz ekiplerinden Arsenal’ı yenecek güçte bir takım olduğunu belirterek, “Ancak yine de çok zorlu bir müsabaka olacak. Elbette ki gönlümüz taraftarı olduğumuz ve gönül verdiğimiz Beşiktaş’ın dünya devi olan Arsenal karşılaşmasından zaferle ayrılmasından yanadır. İşinin kolay olmayacağını da biliyoruz. Ancak Beşiktaş bu yıl yaptığı tranfserlerle hazırlık maçlarında da Avrupa’da iş yapacağını gösterdi” dedi.

 

İNANCIMIZ TAM

Takımlarının Arsenal maçını alacağına inançlarının tam olduğunu kaydeden Çerkezköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nihat Macit, “Bu maçta Beşiktaş’ı 80 binden fazla taraftar sahada destekleyecek. Arsanal maçını alarak tur atlayacağımıza inanıyorum. Beşiktaş bunu başaracak güçte. İnşallah iyi bir maç olur. 1-0 olsun bizim olsun ve Türkiye bir bayram yaşasın” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN