Deniz Durmuş Kırklarelispor'da

Kırklarelispor 2014-2015 sezonu öncesi transferlerine devam ediyor. Son olarak Pendikspor'dan tecrübeli ön libero Deniz Durmuş'u renklerine bağladı. 1983 doğumlu tecrübeli oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklar

SPOR 19.08.2014 20:33:00 0
Deniz Durmuş Kırklarelispor

İKİ YILLIK ANLAŞTI

Bu sezon yaptığı bomba transferler ile adından çokça söz ettiren 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor, yeni bir transfere daha imza atarak, Pendikspor'un tecrübeli oyuncusu Deniz Durmuş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, bu sezon kaliteli transferler ile takımın gücüne güç kattıklarını, yeni sezonda güçlü bir kadro ile mücadele edeceklerini ifade etti. Can, "Her şeyin en iyisini yapabilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Yaptığımız transferler, yaptığımız çalışmalar bu sezonu en iyi şekilde tamamlayabilmek adına. Bunlara birde Kırklarelispor'un birlik ve beraberliği birde azmi eklenince, ligin en iddialı kulüpleri arasında yer almamamız için hiçbir neden yok. Bu sezon bir sıkıntı yaşamazsak, ligi en iyi şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum" şeklinde ifade etti. 

 

"TECRÜBELİ BİR FUTBOLCUYU RENKLERİMİZE BAĞLADIK"

Başarılı bir oyuncuyu takıma kazandırdıkları için mutlu olduklarını ifade eden Can, "Transfer çalışmalarını en iyi şekilde sürdürüyoruz. Takımın gücüne güç katıyoruz. Pendikspor'un başarılı ön libero mevkisinde mücadele eden oyuncusu Durmuş ile sözleşme imzaladık. Durmuş, 2. Ligde 223, PTT 1. Ligi'nde de 11 kez mücadele etmiş bir futbolcu. Kırklarelisporumuza birçok anlamda faydası olacağına inanıyorum. Onun tecrübelerinden faydalanırsak, sezonu en iyi şekilde bitiririz. Çalışmalarımıza ara vermeden Lige en iyi şekilde hazırlanacağımıza inanıyorum" ifadelerine yer verdi. 

 

"TERCİHLERİMİZİN DOĞRU OLDUĞUNU ANLADIK"

"Nokta atışı transferlerle ligde en güçlü ekipler arasında yer almak istiyorduk. Takım olarak mevcut kemik kadromuza, en iyi transferleri yapmaya özen gösterdik. oynadığımız hazırlık maçlarında da bunu gördük. İlk hazırlık maçımızda yeni transferimizden Gökhan Demir 2, Onur Garip'te 1 gol atarak bu tercihlerin doğru olduğunu ispatladılar. İnşallah bu Deniz kardeşimizin de performansları sezonla birlikte çok daha fazla artar ve Kırklarelispor'un en iyi yerlere gelmesinde katkıda bulunurlar.

 

"KIRKLARELİSPOR'DA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM"

Kırklarelispor'un yeni transferi Deniz Durmuş, Kırklarelispor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Manevi bağların çok güçlü olduğu ve ligde başarılı bir takımda olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah bugüne kadar yaşadığım başarıların daha iyilerini, Kırklarelispor forması ile yakalarım" şeklinde mutluluğunu dile getirdi. 

 

İŞTE KIRKLARELİSPOR'UN YENİ TRANSFERİ DENİZ DURMUŞ; 

1983 İstanbul doğumlu Deniz Durmuş, profesyonel futbol hayatına 2002-2003 sezonunda Lig B temsilcisi Küçükköyspor ile başladı. Küçükköyspor forması ile 22 maçta görev alan Durmuş, 2005-2006 üç sezon mücadele ettiği Küçükköyspor'dan, bir başka Lig B ekibi Yalovaspor'a transfer oldu. 2005-2006 sezonunda Yalovaspor forması ile 25 maçta görev alan Durmuş, 2006-2007 sezonunda da Yalovaspor'da kaldı ve bu sezonda da 25 maç oynayarak, toplamda Yalovaspor forması ile 2 sezonda 50 maçta görev aldıktan sonra 2007-2008 sezonunda Erzurumspor'a transfer oldu. 2007-2008 sezonunda 2. Lig temsilcilerinden Erzurumspor'a transfer olan Durmuş, Erzurumspor forması ile 21 maçta görev aldı. 2008-2009 sezonunda bir başka 2. Lig ekibi İstanbulspor'a transfer olan Deniz Durmuş, İstanbulspor forması ile toplam 27 maçta oynadı. 2009-2010 sezonunda 2. Ligde mücadele eden İskenderun Demir Çelikspor'a giden Durmuş, İskenderun Demir Çelikspor forması ile 8 maçta görev aldıktan sonra, ligin ikinci yarısında bir başka 2. Lig temsilcisi Tarsus İdman Yurdu'na transfer oldu. Tarsus İdman Yurdu forması ile bir buçuk sezonda 39 maçta görev aldıktan sonra, 2011-2012 sezonunda Tepecikspor'a transfer oldu. Tepecikspor forması ile 19 maçta görev aldı ve 2012-2013 sezonunda 2. Ligi 2. sırada tamamlayarak bir üst lige çıkma şansını yakalayan başarılı ekiplerden  İnegölspor'a transfer oldu. İnegölspor forması ile 28 maçta görev aldı. 2013-2014 sezonunda yine 2. Ligin başarılı ekiplerinden biri olan Pendikspor'a transfer oldu. Pendikspor'da o sezonda 26 kez forma şansı bulan Durmuş, 2. Ligde toplam 223, PTT 1. Ligde ise toplam 11 maç oynadı. Durmuş, 2014-2015 sezonunda Kırklarelispor forması ile mücadele edecek.