Masterler'in yeni Başkanı "Mehmet Yoldaş"

Lüleburgaz Masterler Futbol Kulübü'nün yeni başkanlık görevine Lüleburgazspor'un eski futbolcularından Mehmet Yoldaş seçildi.

SPOR 19.08.2014 20:17:00 0
Masterler

GÖREVE BAŞLADI

Trakya Veteran Futbol Kulübü’nde mücadele eden Lüleburgaz Masterler Futbol Kulübü’nün yeni başkanı Mehmet Yoldaş oldu. Lüleburgazspor’un eski futbolcularından “Küçük Mehmet” lakaplı Mehmet Yoldaş, Eski Başkan Mehmet Alp’ten görevi devraldı. Mehmet Yoldaş yaptığı açıklamada, Başkanlık görevine seçildiği için mutlu olduğunu söyledi. Önümüzde ki sene itibari ile yönetimde değişikliklerin olduğunu belirten Yoldaş, Başkan Yardımcılığına Dr. Murat Gerenli, Mali İşler Sorumluluğuna Çetin Yılmaz, İletişim Sorumluluğuna Rafet Balkan ve Deplasman Sorumluluğuna Ahmet Gelmiş, Teknik Direktör Necati Kayhan ve yardımcı antrenörlüğüne Mehmet Alp seçildiğini ifade etti. Yeni sezonda ligde bazı değişikliklerin olduğunu söyleyen Yoldaş; ‘Trakya Veteranlar Ligi’nde yine heyecanlı bir sezon bizleri bekliyor. Bu sene ligde bazı değişiklikler oldu. Geçmiş dönemlerde maçlarımıza resmi hakem atanamıyordu. Önümüzdeki sene her maçta resmi hakemler görev yapacak. Ayrıca her futbolcu sağlık raporu almadan maça çıkamayacak’ dedi.

 

‘VETERANLAR GENÇLERE ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR’

Veteran Liginde oynayan futbolcuların gençlere örnek teşkil ettiğini söyleyen Yoldaş; ‘40 yaşından sonra spor yapabilmek kişi için önemli bir şey. Veteran ligi sayesinde eski futbolcu arkadaşlarımızı görüyor, onlarla vakit geçirebiliyoruz. Sağlık açısından da büyük önem arz eden bu durum, gençler için de örnek teşkil ediyor. Biz, futbol oynayarak gösteriyoruz ki hem çalışıp hem de spor eski dostlarımızla perçinleştirebiliyoruz’ dedi. Yoldaş son olarak LYFA’da oynadıkları maçlarda gelen misafir takımların spor tesisine hayran kaldığını, LYFA’yı Lüleburgaz’a yaptığı için Belediye Başkanı Emin Halebak’a teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.