Minikler Başkan Eşkinat'ı terletti

Namık Kemal Üniversitesi Özel Ayçiçeği Çocuk Evi öğrencileri, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 19.08.2014 20:11:00 0
Minikler Başkan Eşkinat

BAŞKANI SORU YAĞMURUNA TUTTULAR

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın makamında gerçekleşen ziyarette Namık Kemal Üniversitesi Özel Ayçiçeği Çocuk Evi öğrencileri, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı soru yağmuruna tuttu. Ziyarette Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a merak ettikleri tüm soruları soran minik öğrenciler Başkan Eşkinat'ı terletti. NKÜ Özel Ayçiçeği Çocuk Evi öğretmenleri, minik öğrencilerin şehri yönetenler ile tanışmak istediklerini ifade etti.

 

BOYAMA KİTABI HEDİYE ETTİ

Miniklerin sorularını tek tek yanıtlayan Başkan Eşkinat, "Seçim döneminde enerjim bitecek gibi olduğunda ilk yaptığım şey kreşlere giderek çocuklarla zaman geçirmek olurdu. Süleymanpaşa’nın geleceğini planlarken de onların enerjisi ve onların neşesi ile onların geleceğini düşünerek hareket ediyoruz" dedi. Ziyaretin sonunda Başkan Eşkinat, minik öğrencilere boyama kitabı, boyama kalemi ve tişörtten oluşan hediyeler verdi.

 

Haber Merkezi