İlçe Başkanlığı arap saçına döndü

Yerel seçimlerin ardından Tekirdağ'da 7, ülke genelinde ise 600'den fazla ilçe teşkilatında revizyona giden AK Parti Genel Merkezi, tüm ilçelere ilçe başkanlarını atarken, Kapaklı'ya ise hala

SİYASET 19.08.2014 08:24:00 0
İlçe Başkanlığı arap saçına döndü

Ali Osman Orhan’ın yaklaşık 2 ay önce görevinden istifa etmesinin ardından ortaya çıkan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı, adeta bir kör düğüm oldu.

 

BEZGİN DE OLMADI

Ramazan ayını ve Cumhurbaşkanlığı seçimini İlçe Başkanı olmadan geride bırakan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı’na, bu süre zarfında Çerkezköy’den bir isim liderlik etti. Kapaklı İlçe Teşkilatı, AK Parti Kapaklı Koordinatörü olarak görevlendirilen İl Başkan Yardımcısı Hanifi Belindir öncülüğünde Cumhurbaşkanlığı seçimini geride bıraktı. Daha sonra ilçe başkanlığı için bu kez, AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyelerinden Salih Bezgin’in adı konuşulmaya başlandı. Fakat AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı için, yaklaşık 15 gündür Salih Bezgin hakkında da her hangi bir ilerleme kaydedilmedi. 

 

DAHA FAZLA VAKİT KAYBEDİLMEMELİ

Kapaklı siyasi kulislerinde, Ramazan ayı, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 13’üncü kuruluş yıldönümünü ilçe başkansız geçiren AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın, bu gidişle 2015 yerel seçimleri de ilçe başkanı olmadan geride bırakacağı konuşuluyor. İlçedeki partililer ise adeta arap saçına dönen İlçe Başkanlığı atamasının daha fazla vakit kaybetmeden gerçekleştirilmesi gerektiğini belirtiyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ