Bozkurtlardan Barın'a hayırlı olsun ziyareti

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın önceki gün Kapaklı Ülkü Ocakları yönetimini makamında ağırladı. Emniyet Müdürü Barın'a ilçede gözlemledikleri sorunlar hakkında

GÜNDEM 18.08.2014 16:51:00 0
Bozkurtlardan Barın

 Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan önceki gün İlçe Emniyet Müdürü Mehmel Ali Barın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kapaklı Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu Üyeleri Ersan Coşkun ve Ferhat Doğan da Ayhan’a eşlik etti.

 

ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ

Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kapaklı Ülkü Ocakları yönetimi, daha sonra Barın’a ilçede gözlemledikleri sorunlar hakkında bilgi verdi. Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan, ilçe olarak özellikle gençlerin en büyük tuzağı olan uyuşturucudan yakındıklarını dile getirdi. Ayhan, “Bugünlerde ülkemizin her yerinde hızla yayılan bonzai ve benzeri uyuşturucu maddelerin kolaylıkla temin edilebilmesi bizleri üzüyor. Gençlerimizi bu gibi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırabilmek için Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız ve daima yapmaya hazırız” dedi.

 

GENÇLER UYUŞTURUCU TUZAĞINA DÜŞÜYOR

Kapaklı’ da bonzai ve benzeri uyuşturucuların gençleri tuzağına çekmemesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyleyen İrfan Ayhan, “Özellikle gençlerimizi sosyal aktivitelerde görebileceğimiz alanlar maalesef yok denilebilecek kadar az. Bilindiği gibi ilçemiz sanayi bölgesi ve ailelerin çoğunluğu fabrikalarda çalışmaktadır. Kendisini iş hayatına kaptıran aileler işte iken çocuklarının nerelerde vakit harcadıklarını kimler ile arkadaşlık kurduklarını takip edemez oldular. Ailesi tarafından ilgi göremeyen gençlerimiz, ilçemizde sosyal alanların az olması, vakit geçirecekleri alanların yeterli olmaması nedeni ile uyuşturucu tuzağına düşmektedir” diye konuştu.

 

AİLELERİN BİLGİLENMESİ GEREKİYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın ise “Gençlerimizi uyuşturucu tuzağından uzaklaştırabilmek için duyarlı bütün vatandaşlarımızla el ele verip birlik ve beraberlik ile çalışacağız. Ancak bu şekilde uyuşturucu maddeleri ilçemizden hatta ülkemizden uzaklaştırabiliriz. Ailelerimizin bu maddeler hakkında bilgi sahibi olması ve gençlerimizin uyuşturucu batağına düşmemesi için neler yapılabilir? Ailelerin bu gibi ayrıntıları incelemesi ve bilgilenmesi gereklidir” dedi.

 

ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPIYORUZ

Gençleri daha çok sosyal aktivitelerde görmek istediklerini kaydeden Mehmet Ali Barın, “Bu alanların oluşturulamaması bizleri de üzmektedir. Bizlerin geleceği olan hatta bir gün bizlerin yerini alacak olan gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak duraması için İlçe Emniyetimiz elinden gelenin fazlasını yapmaktadır. Sizlerin de desteği ile ilçemizdeki gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacağımıza inanıyoruz” dedi. İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Kapaklı Ülkü Ocakları yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederek, en yakın zamanda iade-i ziyarette bulunacağını dile getirdi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ