Sokak sporları başlıyor

Filama Organizasyon tarafından Süleymanpaşa Belediyesi'nin de katkılarıyla Tekirdağ'da 6-7 ve 13-14 Eylül tarihlerinde sokak basketbol ve futbol turnuvaları düzenlenecek. Tekirdağ sahil dolgu alanında yapı

SPOR 18.08.2014 12:21:00 0
Sokak sporları başlıyor

KAZANANA BÜYÜK PARA ÖDÜLLERİ VERİLECEK

İlk olarak 6-7 Eylül tarihlerinde sokak basketbol turnuvası yapılacak. Tekirdağ sahilde yapılacak olan basketbol turnuvasında smaç yarışmaları ve üçlük yarışmaları da düzenlenecek. 3’e 3 birçok takımın maç yapacağı turnuvada kazanana büyük para ödülleri verilecek. Her yaş kategorisinden birçok sporcunun katılacağı turnuvada toplam 100 amatör basketbolcu katılacak.

 

AMACIMIZ SAMİMİ OLMAK

Tekirdağ Sokak Futbol Turnuvası 3?3 Türkiye’de ilk defa yapılacak olan 3?3 futbol turnuvası Tekirdağ’da gerçekleşecek. Tekirdağ sahilde futbol turnuvası için özel alan oluşturulacak ve normal sahalardan daha ufak bir alanda 3’e 3 kalecisiz maçlar yapılacak. Futbol turnuvasına toplam 80 sporcu katılacak. Filama Organizasyonun kurucusu ve spor şenliği sorumlusu Barış Korkmaz yaptığı açıklamada, “Bu spor şenliğinden umudumuz ve beklentimiz yüksek geçen yılın çok daha üstüne çıkmayı planlıyoruz özellikle futbol turnuvası Türkiye’de bir ilk olacak, o yüzden hem basından hem Tekirdağ’dan yoğun katılım ve ilgi bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.

 

AMACIMIZ SAMİMİ OLMAK

Korkmaz, “Tekirdağlı gençlerin daha çok sporla uğraşması için yapacağımız bu etkinliklerde amacımız sporu, basketbolu, futbolu gençlere özendirmek sevdirmek Tekirdağ halkına bir şenlik yaşatmak. Bu sokak spor şenliğinde çalışanlar emek verenler bu işi önce gönüllerinden gelerek yapacaklar herkesle iletişim içinde sevecenlikle yaklaşacaklar hedefimiz Türkiye’nin şu ana kadar yapılmış en ‘samimi’ spor şenliğini gerçekleştirmek. Amacımız samimi olmak” dedi. Tekirdağ sokak spor şenliği 6-7 Eylül’de basketbol ve 13-14 Eylül’de futbol turnuvası olarak Tekirdağ sahil dolgu alanında gerçekleşecek.

 

Haber Merkezi