Pamukoğlu: Hayalsiz ve umutsuz yaşamak başarı getirmez

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, partisinin ilçe teşkilatının açılışı için Muratlı'ya geldi.

SİYASET 17.08.2014 18:09:00 0
Pamukoğlu: Hayalsiz ve umutsuz yaşamak başarı getirmez

TERMİK SANTRALLERİN ZARARLARI

Açılışta konuşan Pamukoğlu Trakya bölgesine yapılacak termik santrallerin zararlarına değinerek “Özellikle tarım alanları hızla işgal ediliyor. Böyle giderse Trakya toprakları en kısa zamanda işgal altında kalacak. Bunlarla karşı karşıya kalabiliriz” dedi. Trakya bölgesinde daha önce komutan olarak 7 yıl görev yaptığını hatırlatan Pamukoğlu “Dirençli bir toplum olmamız gerekiyor. Direnç görülürse o zaman şimdiki hükümet de gerilir. Bunlara karşı mutlaka hukukla ve dirençle durmak gereklidir. Trakya'da termik santral konusu çok zararlar verecek ve mantıklı değil” dedi.

 

BIÇAK KEMİĞE DAYANMADAN HAREKETE GEÇMİYORLAR

Gelecekten umutlu olduğunu ifade eden Pamukoğlu “Umudum ancak mezarda bitecek. Umutsuz hiçbir zaman yaşanmaz. Hayalsiz ve umutsuz yaşamak başarıyı getirmez. Ancak, umudu ve hayali yaşatan da eylemdir. Dünyada en büyük hareketlerin tarihine bakıldığında mutlaka başlangıcı harekettir. Bu eylemleri de öncelikle yapan azınlık bir toplumdur, belki yüzde 20 - 25 gibi gözükür ama bu öncüler eylemin hareket noktasıdır. En büyük örneği Sinop'taki termik santrallere karşı verilen mücadeledir. Dünyanın her yerinde halkı harekete geçiren gruplar vardır. Fakat maalesef insanlar bıçak kemiğe dayanmadan harekete geçmemekteler” dedi.

 

2015 SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ

2015 seçimlerinin önemine dikkat çeken Pamukoğlu “Hem rejim açısından, hem de toprakların koparılması konusunda hayati önem taşımaktadır. Bana göre bu konu cumhurbaşkanlığı seçimlerinden daha önemlidir. Bu seçim de kaybedilirse durum daha vahim olur. Ne rejim kalır, ne kimliğiniz kalır. Bunu unutmayın, kimliğinize sahip çıkın. Yalova seçimlerinde CHP'nin kazanmasında HEPAR'ın büyük katkısı olmuştur. Milliyetçilik halkı, vatanı sevmektir” dedi.

 

Haber Merkezi