Asfaltsız yol kalmayacak

Asfaltlama çalışmalarının ilçenin dört bir köşesinde tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Ekiplerimiz ile birlikte daha modern ve çağdaş bir Kap

GÜNDEM 17.08.2014 11:42:00 0
Asfaltsız yol kalmayacak

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin muhtelif noktalarında gerçekleştirdiği yol asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

BÜTÜN YOLLARI ASFALTLAYACAĞIZ

Kapaklı genelinde gerçekleştirilen asfaltlama ve altyapı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yapılan tüm altyapı ve üstyapı çalışmalarının vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandığını ifade etti. Yolların, şehirlerin gelişmişlik düzeyinin adeta bir göstergesi olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan İrfan Mandalı, “Yollar, medeniyetin ve gelişmişliğin göstergelerinden biridir. Şehirlerin gelişmişliği, sahip olduğu ulaşım olanaklarının kalitesi ile doğru orantılıdır. Bu kapsamda ilçemizdeki bütün yolları asfaltlamak için ara vermeden çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HIZLI GÖÇ ALIYOR VE BÜYÜYORUZ

Kapaklı’nın, diğer ilçelere nazaran çok daha hızlı bir şekilde büyüyüp geliştiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İlçemiz, ülkemizin en hızlı göç alan şehridir. Bunda Organize Sanayi Bölgesi’ne olan yakınlığımızın büyük etkisi var. Bu kapsamda biz de bu hızlı gelişimin en doğru şekilde devam edebilmesi için üzerimize düşen çalışmaları yapma gayretinde olacağız. Yaptığımız bu asfaltlama çalışmaları da bunlardan biridir. Altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla ilçemizi bölgenin cazibe merkezi haline getirdik” diye konuştu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ