"Herkez taşın altına elini koysun"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, stratejik planlara yönelik olarak Kurum İl Müdürleri ile Ramada Otelde, sanayicilerle de Çorlu Sanayi ve Ticaret Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen topla

GÜNDEM 15.08.2014 21:53:00 0

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın başkanlık ettiği toplantılara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Yazan, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka’nın yanısıra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Daire Başkanları ile ildeki resmi kurumların il müdürleri ve temsilcileri ve sanayiciler katıldı. 

 

BİZE GÜÇ KATTINIZ

Toplantını açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bu toplantıların stratejik planların oluşmasında ve şekillenmesinde önemli rol oynayacağını belirterek, “Sizin katılımcı paydaş olmanız hizmetin daha hızlı gelmesini sağlayacak, güzel projelerimiz var. Buraya gelmekle bize güç kattınız hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.   Albayrak Çorlu Sanayi Ticaret Odasında yaptığı konuşmada da Tekirdağ’ın yeni bir süreç ve yeni bir modelle tanıştığını belirterek “Sanayicilerden istediğim sizin de taşın altına elinizi koymanızdır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden isteklerinizi bize bildirin, rapor halinde gönderin” dedi.

 

SÜREÇ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ’da yüzde 7-8 civarında olan tarımsal sulama oranını yüzde 20 ye çıkarmak istediklerini söyledi. Ankara Üniversitesi öğretim Üyesi Prof.Dr. Hakan Yılmaz ile DPT uzmanı Volkan Erkan’ın stratejik planlama süreci hakkında bilgiler verdiği toplantıda öncelikli yapılması gerekenler masaya yatırıldı. İl Müdürleri ve sanayicilerin Büyükşehir Belediyesinden istekleri yazılı olarak istendi.

 

Haber Merkezi