Polis sigara kaçakçılarına göz açtırmıyor

Çerkezköy'e bağlı yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde bir eve baskın düzenleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bahse konu evde yapılan aramalarda yaklaşı

GÜNDEM 14.08.2014 23:56:00 0
Polis sigara kaçakçılarına göz açtırmıyor

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin sigara kaçakçılığı ile mücadelesi kararlılıkla devam ediyor.

 

500 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Çerkezköy’de gümrük kaçağı sigara satışı yaptığından şüphelendiği M.S. adlı kişiyi uzun süredir takip eden İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, önceki gün saat 22.00 sıralarında operasyon için düğmeye bastı. Şüphelinin Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki evine baskın düzenleyen ekipler, burada yapılan aramalarda yaklaşık 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

 

TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILDI

Operasyonun ardından gözaltına alınan M.S. hakkında gerekli adli işlemler yapıldı. Şüpheli daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İlçe Emniyet müdürlüğü yetkilileri, terör örgütü pkk’nın en önemli gelir kaynaklarından biri olan kaçak sigara ile mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğini kaydetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

 

Haber / Ahmet KILAVUZ