Şelale Çay Bahçesi geleneği bozmadı

Diyanet işleri Başkanlığı'nın 2014 Yaz Kuran Kursları programı kapsamında ilçede yaklaşık 230 öğrenci, elale Aile Çay Bahçesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen kahvaltı programında

GÜNDEM 14.08.2014 23:50:00 0
Şelale Çay Bahçesi geleneği bozmadı

Şelale Aile Çay Bahçesi’nin Kur'an Kursu öğrencileri için geleneksel olarak düzenlediği kahvaltı programlarının 3’üncüsü dün gerçekleştirildi.

 

230 ÖĞRENCİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Çerkezköy İlçe Müftülüğü'nce ilçedeki Kuran Kursları ve camilerde verilen 2014 Yılı Yaz Kur'an Kursları kapsamında eğitim göreb öğrenciler, Şelale Aile Çay Bahçesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Kur'an Kursu öğrencilerine jest yapan Şelale Aile Çay Bahçesi İşletmecisi Tuncay Demir, "Yaz Kur'an Kursu" programına katılan 230 öğrenciye kahvaltı verdi. Kahvaltı programında Kuran Kursu Hocaları Abdullah Karacan, Ümit Uluç, Mehmet Tosun, Muhterem Akça, Halil Kurt, Mehmet Tanrıkulu, Hakkı Öztürk ve Bayan Kuran Kursu öğretmenleri de hazır bulundu.

 

22 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK

Kur'an-ı Kerim’in, Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’i, müslümanların örf ve adetlerini tanımak amacıyla öğrenilmesi gerektiğine işaret eden Hacı Fahri Zümbül Camii İmam Hatibi Abdullah Karacan, “Yaz Kur'an Kursları'nda, Tuncay Demir kardeşimiz sayesinde bu güzel etkinlikte biraraya geldik. Bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. Karacan, "Yaz Kuran Kursu programımıza katılım oldukça yoğun oldu. Diyanet İşleri'ne bağlı Kur'an Kursları'nda ve camilerimizde, Kur'an kursu hocalarımızın gözetiminde eğitim öğretim devam ediyor. 8 haftadır devam eden Kur’an Kurslarımız 22 Ağustos’ta sona erecek. Son hafta öğrencilerimizle düzenleyeceğimiz olan piknik etkinliğinde tekrar bir araya geleceğiz” diye konuştu.

 

Haber / Gökhan YILMAZ