Sarıgül: Makam dostları mı, gerçek dostlar mı?

İstanbul Şişli Belediyesi eski Başkanı Mustafa Sarıgül, ömür boyu iktidarda kalmak diye bir şeyin olmayacağını söyledi. Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesini ziyaret eden Sarıgül, Atatürk Mahallesi

GÜNDEM 14.08.2014 23:42:00 0
Sarıgül: Makam dostları mı, gerçek dostlar mı?

14 PARTİ İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELDİ

Açılış töreninde konuşma yapan Mustafa Sarıgül, hükümetin ömür boyu iktidarda kalmayacağını ancak kendilerinin de daha çok koşmaları, planlamaları ve çalışmaları gerektiğini söyledi. Sarıgül, "Demokrasi de böyle bir olaydır. Daha çok çalışmamız, koşmamız ve planlamamız lazım. İnanın ki biraz daha fazla koşulsa çok başka bir şey olabilir. Koca İstanbul seçimini yüzde 3 oy gibi çok az bir farkla kaybettik. Bugün düşünün ki 14 parti İstanbul’da bir araya geldi, bizim aldığımız oydan çok daha aşağı bir oy aldı. Siyasi yaşam şöyle bir olaydır. Gideceksiniz, tekrar geleceksiniz. Görevde bulunduğumuz sürece ilginizi, becerinizi, yeteneklerinizi birleştirdiğiniz ve uzun süre emek verdiğiniz arkadaşları göreceksiniz. Bakalım onlar makam dostları mı, sahte dostlar mı yoksa gerçek dostlar mı? Ben gördüm ki benim dostlarım yüzde 99 çok iyi seçmişim, çok iyi karar vermişim" diye konuştu.

 

EVRENSEKİZ VE AHMETBEY BELDELERİNİ DE ZİYARET ETTİ

Lüleburgaz’da olmaktan dolayı son derece memnun olduğunu ifade eden Sarıgül, "Trakya’nın çok muhteşem olması lazım. Trakya’nın tarlalarına bakıyorum mutsuz ve huzursuzluk var. Ayçiçeğine bakıyorum, arzu ettiğimiz noktada değil. Neden İsviçre’de, Berlin’de, İsveç’teki marketlerde bizim ayçiçeğimiz olmasın" dedi. Ensan Mühendislik'in açılış kurdelesini kesen Mustafa Sarıgül açılışın ardından Evrensekiz ve Ahbetbey beldelerini de ziyaret etti. Açılış törenine Sarıgül'ün yanı sıra Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aladdin Güncer ve çok sayıda CHP’li katıldı.

 

Haber Merkezi