TREDAŞ bir kez daha uyardı

TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, bakım çalışması nedeniyle, 17 Ağustos Pazar günü 12.00-14.00 saatleri arasında 2 saat süre ile elektrik kesintisi yapılacak. TREDAÅ

GÜNDEM 14.08.2014 23:27:00 0
TREDAŞ bir kez daha uyardı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ ve Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

 

ŞEBEKEYE TEMAS EDEN AĞAÇLAR BUDANACAK

TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, şebekeye temas eden ağaçların budanması ve plan bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağını kaydeden TRDAŞ yetkilileri, “16 Ağustos Cumartesi ve 17 Ağustos Pazar günü 09.00-16.00 saatleri arasında 7 saat süre ile elektrikler kesilecek. Kesintiler, Malkara’ya bağlı, Yeni Danayi Sitesi TR-1-2-3-4, Borsa TR, Kula Tekstil, Altın Oklava, Golf Dondurma, Ünal Peynircilik’te meydana gelecek. 16 Ağustos Cumartesi günü 09.00-10.00 saatleri arasında da Şarköy’ün Cumhuriyet Mahallesi Süleyman Sırrı Caddesi, Dumlupınar Caddesi, Kazımpaşa Caddesi, Atatürk Caddesi, Sarıcapaşa Caddesi, İnönü Caddesi, 17 Kasım Caddesi, Kurtuluş Caddesi, Namık Kemal Caddesi ve bu caddelere bağlı sokaklarda elektrik kesilecek” ifadelerini kullandı.

 

MURATLI’DA 6 SAATLİK KESİNTİ OLACAK

Yarın 09.00-12.00 saatleri arasında ayrıca Şarköy’e bağlı Cumhuriyet Mahallesi Dumlupınar Caddesi, Hasan Tahsin Caddesi ve Pınar Sokak’ta kesinti olacağını belirten yetkililer, “Yarın 12.00-13.30 saatleri arasında Süleymanpaşa’ya bağlı Sitaş Beton, Evren Besicilik, Cem Kızılırmaklı Depoları ve Taşıyılar Kooperatifi’nde elektrik kesintisi yapılacak” dedi. TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, TEİAŞ tarafından planlı bakım çalışmaları da yapılacağını kaydeden yetkililer, “Bu çalışmalar kapsamında da 17 Ağustos Pazar günü 06.00-12.00 saatleri arasında elektrik kesilecek. Muratlı şehir merkezi ve köyler kesintilerden etkilenecek.

 

DAHA GENİŞ BİLGİ İÇİN ALO 186’YI ARAYIN

Ayrıca TREDAŞ, aboneleri, elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için ALO 186 Çağrı Merkezi'ne başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

 

Haber Merkezi