25 yıllık emeği plaketle taçlandırıldı

Kozuva Şirketler Grubu yönetimi, Çerkezköy'e bağlı Kızılpınar Mahallesi'nde Kocameşe Piknik Alanı'nda gerçekleştirilen Piknik Şöleni'nde çalışanları ve aileleri ile bulu

GÜNDEM 12.08.2014 00:22:00 0
25 yıllık emeği plaketle taçlandırıldı

Piknik Şöleni’nin ilk kez gerçekleştirildiğine dikkat çeken Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozuva, piknik şölenini geleneksel hale getirmek istediklerini ifade etti.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Kozuva Şirketler Grubu Geleneksel Piknik Şöleni’nin birincisinde Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozuva, yönetim kurulu üyeleri Süleyman Kozuva, Emre Kozuva ve Sinan Kozuva, Kozuva Şirketler Gurubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Adem Kozuva, Kovuza Şirketler Grubu Genel Müdürü İsmail Helvacıoğlu, Kozuva Şirketler Grubu çalışanları ve aileleri katıldı. Katılımcılar, şişme langırt turnuvasının düzenlediği piknikte gönüllerince eğlendi.

 

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

Geleneksel Piknik Şöleni, çuval yarışı, halat çekme yarışı, sandalye kapma yarışı ve çeşitli oyunlarla devam etti. Piknik şölenine katılan herkes, kendileri için kurulan oyun alanlarında günlük hayatın stresinden uzak, keyif dolu bir gün geçirdi. Piknik şöleninde en çok da çocuklar eğlendi. Palyaçolar eşliğinde gönüllerince eğlenen çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.

 

25 YILLIK EMEKLERİ PLAKETLE TAÇLANDIRILDI

Piknikte düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi. Kozuva Şirketler Grubu bünyesinde 5, 10 ve 15 yıl çalışan personellere hizmet plaketi verildi. Şirketin en eski çalışanı olan Erdinç Duran’a da 25 yıllık hizmetlerinin anısına hizmet plaketi takdim edildi. Şölende, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozuva, yönetim kurulu üyeleri Süleyman Kozuva, Emre Kozuva, Sinan Kozuva, Kozuva Şirketler Gurubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Adem Kozuva’ya da plaket verildi. 

 

Haber / Gökhan TEKER