Erdoğan sevgisi sokaklara döktü

Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından tüm ülke genelinde olduğu gibi Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde de 7'den 70'e AK Partililer sokaklara döküldü.

SİYASET 12.08.2014 00:09:00 0
Erdoğan sevgisi sokaklara döktü

OY ORANINI ARTTIRDIK

Cumhurbaşkanlığı seçim sonucunda 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olurken, sonucun belli olması ile birlikte Lüleburgazlı AK Partililer de sokağa döküldü. Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda toplanan AK Partililer davul ve zurna ile seçim kutlaması yaptı. AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesinden gurur ve mutluluk duyduklarını ve bu seçimlerde oy oranını arttırdıklarını söyledi.

 

YILMAK YOK, YOLA DEVAM

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri, “12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçilmesinin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu seçimde gördük ki oy oranımız arttı. Şimdi hedefte genel seçimler var. Yılmak yok, yola devam. Ben AK Parti İlçe Başkanlığına atanalı daha 20 gün oldu. Yönetimi daha oluşturmamışken böyle bir başarıya imza atmak inanılmaz bir gurur. Herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi