Kosovalı gençler Edirne'ye hayran kaldı

Türk-Kosova dostluğunu pekiştirmek amacıyla, Türkiye'de çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Kosova Prizrenli gençler, Edirne Belediyesi'ni ziyaret etti.

GÜNDEM 11.08.2014 23:35:00 0
Kosovalı gençler Edirne

SERHAT ŞEHRİ EDİRNE'Yİ GÖRME İMKANI BULDUK

Kosova Prizren Gençlik Kulübü üyesi gençler Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr.Ertuğrul Tanrıkulu'nu makamında ziyaret ederek, Türkiye ile Kosova arasındaki gençlik bazında dostluğun devam etmesi için bilgi alışverişinde bulundu. Prizren Gençlik Etkinlikleri Genel Koordinatörü Gökhan İspiri, Türkiye ile Kosova arasında özellikle gençlik bazında dostluğun devam etmesini istediklerini belirterek, "Biz Kosova-Prizren Gençlik Etkinlikleri Kulübü olarak Türkiye'ye geldik. İlk durağımız Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2. olarak Edirne Belediyesi ve Valiliği oldu. Buradan da İstanbul'a 'Gençlik Köprüsü' adı altında, ziyarette bulunacağız. Amacımız Türkiye ile Kosova arasındaki dostluğu daha da geliştirmek. Edirne ziyaretimizde Serhat Şehri Edirne'ye değer katan mekanları görme fırsatı bulduk. Edirne'ye ve Edirnelilere hayran kaldık" dedi.

 

SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ise Kosovalı gençlerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirerek, "Edirne Belediyesi olarak, dostluk, kardeşlik ve barış adına yapılan her türlü etkinliği sonuna kadar destekliyor ve böyle güzel bir etkinliği gerçekleştiren gençleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı. Ziyaretin ardından Prizren Gençlik Kulübü üyelerine Edirne Belediyesi'ni gezdiren Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, gençlere Edirne'ye özgü hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber Merkezi