277 çocuk erkekliğe ilk adımını attı

Kapaklı Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği Sünnet Şöleni etkinlikleri, bu yıl biraz sönük geçeceğe benziyor. Her fırsatta, Tekirdağ'ın Büyükşehir olması ile b

GÜNDEM 8.08.2014 23:38:00 0
277 çocuk erkekliğe ilk adımını attı

Kapaklı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleni etkinliğinin bu yıl 15-16 Ağustos tarihlerinde yapılacağı belirtildi.

 

SERKAN DUMLU VE GÖKHAN MENEŞE KONSER VERECEK

Geleneksel Sünnet Şenliği programının bu yıl iki gün süreceğini ifade eden Kapaklı Belediyesi yetkilileri, şölende sünnet olan 277 çocuk için 15 Ağustos Cuma Günü Saat 16.00’da Kapaklı Merkez Camii'nde Mevlit-i Şerif okutulacağını kaydetti. Yetkililer, “Daha sonra eski belediye meydanında Saat 19.00'da Hacivat ve Karagöz, Folklor Grubu gösteri ve palyaço tahta bacak gibi eğlenceli karakterler çocukları eğlendirecek.  Aynı günün akşamı eski belediye meydanında düzenlenecek olan konserde Serkan Dumlu ve Gökhan Meneşe sahne alacak. Şölenin ilk gününde sünnet çocuklarına kına yakılarak şölenin ilk günü sona erecek” açıklamalarında bulundu.

 

ŞENLİKLER İLLÜZYON GÖSTERİLERİ İLE DEVAM EDECEK

Sünnet Şenliği programı 16 Ağustos Cumartesi Akşamı saat 20.00'da ise eski belediye meydanında İlizyonist Tayfun Obüs ve Vantrolog Cahit Kaşıkçılar’ın Kapaklı halkı için birbirinden güzel gösterileri ile devam edecek. Yetkililer, “Gösterilerin ardından Grup Harabe, Roman Dans Ekibi ve Kobra Murat Konseri ile Sünnet Şöleni sona erecek” dedi.

 

TÜM KAPAKLILILAR DAVETLİ

Kapaklı Halkı'nı geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni etkinliklerine davet eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Belediyemizin sünnet ettirdiği 277 çocuğumuz, erkekliğe ilk adımını attı. Yarının büyükleri olacak bu çocuklarımızın mürvetlerini de görmeyi Allah bize nasip etsin. Bu heyecanı bizimle paylaşan ailelerimize tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gökhan YILMAZ