"Hizmetlerimizle mahçup edeceğiz"

Samsun'un Alaçam İlçe Belediye Eski Başkanı İlyas Acar, Samsunlu'ların yoğunlukta olduğu Kapaklı'ya gelerek, Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı makamında ziyaret etti. 30 Mart Yere

SİYASET 8.08.2014 23:23:00 0

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Samsun Alaçam İlçesi Belediye Eski Başkanı İlyas Acar'ı makamında ağırladı.

 

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

Kapaklı’da binlerce Samsunlu’nun ikamet ettiğini belirten Alaçam Belediyesi Eski Başkanı İlyas Acar, “Siz de burada 3’üncü dönem Belediye Başkanlığı’na seçildiniz. Kapkalı halkı çalışmalarınızdan memnun olacak ki sizi 3’üncü kez bu göreve layık gördü. Sizin bundan önceki yıllarda olduğu gibi bu dönemde de ayrımcılık yapmadan herkese eşit şekilde hizmet edeceğinizden en ufak bir şüphem yok. Bundan sonraki çalışmalarınızda Allah yar ve yardımcınız olsun” diyerek Başkan Mandalı’ya başarılar diledi.

 

AYRIMCILIK YAPMADIK, BUNDAN SONRA DA YAPMAYACAĞIZ

Ziyaretten duyduğu memnun iyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise Alaçam Belediyesi Eski Başkanı İlyas Acar'a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 30 Mart Yerel Seçimleri’nde halkın teveccühü ile 3’üncü kez Belediye Başkanlığı’na seçildiğini ifade eden Başkan İrfan Mandalı, “Kesinlikle hizmetlerimizde ayrımcılık yapmadık, bundan sonra da yapmayacağız. Seçimlerde bize oy vermeyen vatandaşlarımıza sırtımızı dönmeyeceğiz. Onları, gerçekleştireceğimiz hizmetlerle mahçup edip, 2019 yerel seçimlerinde bize oy vermelerini sağlayacağız” dedi.

 

HİZMET AĞIMIZI HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜÇLENDİRİYORUZ

Kapaklı’nın Türkiye’nin en hızlı göç alan ve büyüyen ilçelerinin başında geldiğine dikkat çeken Başkan Mandalı, “Kapaklı Belediyesi olarak biz de bu büyüme karşısında kayıtsız kalmıyoruz ve hizmet ağımızı her geçen gün daha da genişletip güçlendiriyoruz. Kapaklı halkının her şeyin en iyisine layık olduğu bilinci ile ilçemize en kaliteli şekilde hizmet etme gayretindeyiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ