Edirnespor GK Ülkü'ye emanet

Edirnespor GK İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Savaş Üner, takımın teknik direktörlüğüne Mustafa Ülkü'nün, Sportif Direktörlüğüne Kadir Sünnetçiler'in, Yardımcı Ant

SPOR 8.08.2014 19:48:00 0
Edirnespor GK Ülkü

TAKIMIN KADROSUNU OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLAYACAK

 Savaş Üner yaptığı açıklamada, kulüp yönetim kurulunun ikinci toplantısını geçtiğimiz gün yaptığını hatırlatarak, “Yaptığımız toplantı sonrası kulübün teknik kadrosunu belirledik. Aldığımız karara göre teknik direktörlüğe Mustafa Ülkü, Yardımcı Antrenörlüğe Alper Mehmetoğlu, Sportif Direktörlüğe Kadir Sünnetçiler ve kulüp Müdürlüğü’ne de Musa Sugözleyen getirildi. Yönetim olarak bundan sonraki hedeflerimizi de belirledik. Teknik kadronun belirlenmesinin hemen ardından takımın kadrosunu oluşturmak için çalışmalarımız başlayacak. Biz yönetimi emin ellere bıraktık. Teknik direktörümüz Mustafa Özülkü Edirne’de tanınan ve sevilen birisidir. Yönetim olarak, teknik direktörümüzün takımı hedeflerine taşıyacağına inancımız tam” dedi.

 

TRANSFERLER DE YAKINDA TANITILACAK

Savaş Üner, bundan sonra transfer çalışmalarına başlayacaklarını dile getirerek, önümüzdeki günlerde transferlerini de kamuoyuna tanıtacaklarını bildirdi. Edirnesporun ve Çorluspor’un profesyonel liglerdeki unutulmaz golcü futbolcularından Mustafa Ülkü geçtiğimiz yıllarda İstanbul Amatör Ligi’nin tecrübeli takımlarından Hadımköyspor ve 3. Lig takımlarında Maltepespor’da yardımcı antrenörlük yapmıştı. Ülkü, Fenerköyspor’u da İstanbul Süper Amatör Lige çıkartan hoca olurken, Türkiye Futbol antrenörleri derneği Edirne Şubesinin As başkanlığı görevinde de bulunmuştu.

 

Haber Merkezi