Vartolu'lardan Mandalı'ya teşekkür ziyareti

Bugüne kadar verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı Kapkalı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkür ziyaretinde bulunan Muş Varto Ünaldı Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Özmen, "Man

GÜNDEM 7.08.2014 23:01:00 0
Vartolu

Muş Varto Ünaldı Köyü Derneği yönetimi, dün saat 10.30’da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti.

 

DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Muş Varto Ünaldı Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Özmen, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Dernek üyesi Cengiz Çelik de Hüzeyin Özmen’e eşlik etti. Muş Varto Ünaldı Köyü Derneği’ne verdiği maddi manevi desteklerden dolayı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür eden Dernek Başkanı Hüseyin Özmen,“Mandalı’ya üçüncü dönem başkanlığında başarı temennilerinde bulundu.

 

DERNEKLER YALNIZCA DERNEKÇİLİK FAALİYETLERİ İLE UĞRAŞMALIDIR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, hemşehri derneklerinin kendileri için olan önemine dikkat çekti. 30 Mart Yerel seçimleri öncesinde bir takım seçim derneklerinin kurulduğunu fakat bu derneklerin seçimden hemen sonra kapandığını belirten Mandalı, “Dernekler yalnızca dernekçilik faaliyetleri ile uğraşmalıdır. Başka amaçlar güdmemelidir. Biz Kapaklı Belediyesi olarak her zaman derneklerimizin yanındayız. Fakat temennimiz, üyelerin de derneklerine sahip çıkmasıdır” dedi.

 

Haber / Gökhan YILMAZ