CHP'liler Kızılpınar'a çıkarma yaptı

10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında siyasi partilerde hareketlilik iyice arttı. Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kayyum Heyeti önceki akşam Belediye Meclisi Ü

SİYASET 7.08.2014 21:10:00 0
CHP

İHSANOĞLU DÖRT DÖRTLÜK BİR İNSAN

CHP Çerkezköy İlçe Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir Kızılpınar Mahalallesi’nde CHP olarak yaptıkları seçim çalışmalarında Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun her yönü ile dört dörtlük bir insan olduğunu ifade etti. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde Türkiye’nin kazancı olacağını belirterek, herkesin ve her kesimin Pazar günü sandığa giderek İhsanoğlu’na oy vermesini istedi.

 

KIZILPINARLI’LAR  İHSANOĞLU’NA SICAK BAKIYOR

CHP Kayum Heyeti, Kızılpınar’da Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için yaptıkları destek ziyareti çalışmalarında halkın büyük bir çoğunluğunun İhsanoğlu’na sıcak baktığını belirtti. Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir, “Kızılpınarlı’lar İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor. Onların bu ilgisini görmek bizi son derece memnun ediyor” ddi. CHP’lilerin Kızılpınar’da Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek ziyaretleri saat 20.00’da başladı ve saat 22.30’da son buldu.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN