Eşkinat 4 ayı değerlendirdi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nden sonra yaptıkları icraatlar hakkında bilgi verdi. Eşkinat, 4 aylık süreci düzenlediği basın toplantısında gaze

GÜNDEM 7.08.2014 20:48:00 0
Eşkinat 4 ayı değerlendirdi

BELEDİYE BİNASINI OTOGAR ALANINA TAŞIYACAĞIZ

Süleymanpaşa Belediyesi Ek Hizmet Binasında gerçekleşen basın toplantısında yerel ve ulusal basının sorularını yanıtlayan Başkan Eşkinat, Süleymanpaşa için çok sayıda projelerinin olduğunu söyledi. Başkan Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi’nin bina olarak sorunlar yaşadığını ve bu sorunları en kısa zamanda çözeceklerini belirterek, "Büyükşehir Belediyemiz tarafından otogar, mevcut bulunduğu yerden çevre yoluna taşınması ile birlikte Süleymanpaşa Belediyesi binasını otogarın bulunduğu alana taşıyacağız" dedi.

 

HER MAHALLEMİZDE ORUÇ AÇTIK

Süleymanpaşa Belediyesi olarak Ramazan ayında birçok etkinlik düzenlediklerinin altını çizen Başkan Eşkinat, "Yeni kurulan bir belediye olarak Ramazan ayında vatandaşlarımız ile her mahallemizde oruç açtık. Bunun yanında Ramazan ayı süresince akşamları amfi tiyatroda çocuklarımız ve ailelerimiz için çeşitli etkinlikler düzenledik" diye konuştu. Başkan Eşkinat, Süleymanpaşa'da bulunan tarihi evleri restore ederek turizme kazandırmak istediğini söyledi.

 

Haber Merkezi